Tarih: 30.12.2019 14:06

Gölcükspor Antalya’da ilk hazırlık maçını Amedspor ile oynadı 1-0 MORAL DEPOLADILAR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcükspor Antalya’da ilk hazırlık maçını Amedspor ile oynadı 1-0

MORAL DEPOLADILAR

Devre arası hazırlıklarına Antalya Manavgat’ta yaptığı hazırlıklarla devam eden temsilcimiz Gölcükspor’da futbolcuların maaş ödemeleri yapıldı. Kırmızı Şimşekler geçtiğimiz gün Amedspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Temsilcimiz bu maçı 1-0 kazanarak, moral depoladı.

Temsilcimiz karşılaşmada iyi performans gösterdi

Gölcükspor devre arası kampının ilk hazırlık maçında Amedspor’la karşılaştı. Temsilcimiz 60. dakikada Batuhan Boyoğlu’nun muhteşem  ortasını Kadir Turhan rakip kaleye gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Temsilcimiz bu maçta etkili bir oyun oynarken, karşılaşmayı da 1-0 kazanmayı başardı. Maçta Gölcükspor’un yeni transferleri Kadir Öge, Fatih,Taha ve Enes mücadeleye sonradan dahil oldu. Serdar kasığında ağrı hissetmesi sonucu mücadelede görev almadı.

Futbolculara ödemeleri yapıldı

 Sezonun ikinci yarısına Antalya’da yaptığı çalışmalarla devam eden temsilcimiz Gölcükspor’da keyifler yerinde. Kırmızı şimşeklerde bugün yapılan çalışma öncesinde teknik direktör Sadi Tekelioğlu takımıyla bir araya geldi ve onlarla bir konuşma yaptı. Öte yandan Gölcükspor Yönetiminden yapılan açıklamada, “Takımımızın devre arası kamp dönemi çalışmaları sıkı başladı. Yönetimimiz tarafından yapılan maç başı ödemeleri, transferlerimizin peşinatları ve personel maaş ödemesi yapılması sonucu üst düzey moralli bir şekilde başlayan kampımız devam edecek” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —