Tarih: 04.01.2021 13:56

Gölcükspor Arhavispor karşılaşmasına MUTLAK GALİBİYET İÇİN ÇIKACAK

Facebook Twitter Linked-in

Gölcükspor Arhavispor karşılaşmasına

MUTLAK GALİBİYET İÇİN ÇIKACAK

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Arhavi maçıyla ligin ilk yarısını bitirecek. Kırmızı Siyahlılar  yapmış olduğu çalışmayla bu maçın hazırlıklarına devam etti.

Çalışmalar teknik direktör Adil Kuru denetiminde gerçekleşiyor

Ligde oynadığı son maçta sahasında Çatalcaspor’u tek golle geçen temsilcimiz Gölcükspor, Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Arhavi maçının hazırlıklarına devam ediyor. Geçtiğimiz gün sabah 11.00’da yapmış olduğu çalışmayla teknik direktör Adil Kuru denetiminde hazırlıklarına devam eden temsilcimizde bu maçta galibiyetten başka bir şey düşünülmüyor. Takımda iç sahada alınan iki galibiyetin ardından morallerin yüksek olması da camiayı sevindirdi.

Ligin ilk yarısını tamamlıyor

Son 3 haftada 6 puan almayı başaran temsilcimiz Gölcükspor, bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmak ve üst sıralara ilerlemek istiyor. Kırmızı şimşekler dünde saat 14.00’da yaptığı çalışmayla bu maçın hazırlıklarına devam etti. Gölcükspor, Arhavi maçıyla birlikte ligin ilk yarısını tamamlamış olacak. Temsilcimiz Gölcükspor’da teknik direktör Adil Kuru antrenman öncesinde takımla küçük bir konuşma yaptı ve Arhavi maçının öneminden bahsetti. Camia bu maçtan alınacak 3 puana motive oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —