Tarih: 25.04.2022 10:48

Gölcükspor baraj maçında Derince A.Ş takımını 3-1 yendi ÖNÜMÜZDEKİ SEZON 3. LİG HEDEFİ İÇİN MÜCADELE VERECEK

Facebook Twitter Linked-in

Gelecek sene ilimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek takımın belirleneceği baraj maçında Gölcükspor ile Derincespor A.Ş takımları karşılaştı. Geçtiğimiz Pazar günü saat 14.00’de Yuvacık Stadı’nda başlayan karşılaşmayı temsilcimiz Gölcükspor 3-1 kazanmayı başararak, gelecek senede BAL liginde kalmayı garantiledi.

İlk yarıyı 1-0 üstün tamamladık

Karşılaşmanın ilk yarım saatlik bölümünde iki takımda pozisyona girmekte zorlandı. Dakikalar 21’i gösterdiğinde temsilcimiz Gölcükspor rakip kalede bulduğu pozisyonu değerlendiremedi. 35. dakikada bu kez Derincespor A.Ş takımı kalemizde gol pozisyonuna girdi. Rakip takımın atağını Kadir Öge önledi. Dakikalar 36’yı gösterdiğinde ise temsilcimiz Gölcükspor Barış Sinan’ın uzaktan vurduğu şutu, defansa çarparak ağlara gitti. Temsilcimiz bu golle maçta 1-0 öne geçti. İlk yarı Gölcükspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Gölcükspor 3-1 kazandı, BAL liginde kaldı

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan takım yine Gölcükspor oldu. 49. dakikada temsilcimiz Hacı Şükrü’nün attığı golle durumu 2-0’a getirdi. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan Kırmızı Şimşekler 64’de Barış Sinan’ın uzaktan attığı golle durumu 3-0’a getirdi. Derincespor A.Ş. takımı maçın son bölümünde Cenk İpek ile farkı 2’ye indirse de, karşılaşma 3-1 Gölcükspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Gölcükspor aldığı bu galibiyetle önümüzdeki sezon BAL liginde yer alacak, 3. Lige çıkmak için mücadele verecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —