Tarih: 14.02.2020 11:28

Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak’tan camiaya ‘GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak’tan camiaya

‘GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR’

Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak ve Yönetim Kurulu geçtiğimiz gün Aşiyan Tesisleri’nde gündeme yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Çardak, camiaya birlik ve beraberlik mesajı verdi.

‘Takımın performansı maalesef puana olarak eşit seviyede değil’

Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak, “Lig deki konumumuz bizi ve camiamızı tatmin etmiyor. Tüm mücadelemiz Gölcükspor’un üst seviyelere gelmesi yönündedir. Gölcük halkına bütünleşme adına çağrıda bulunuyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Takımın performansı maalesef puana olarak eşit seviyede değil. Sahamızda maçlarımızı kazansak üst sıralara tırmanacağız. Bunun için Pazarspor maçı bizim için önemli. Sahamızda oynayacağımız maçta kazanarak yeni bir sayfa açmak istiyoruz” diye konuştu.

‘Türkiye’ye örnek olmuş bir teknik adamın bunu yapmaması gerekiyordu’

Başkan Çardak, “Görevinden ayrılan Sadi Tekelioğlu’nun gelişi gibi gidişi de sıkıntılı oldu. Yönetim olarak destek verdik, fakat beklemediğimiz şekilde bir ayrılık yaşadık. Türkiye’ye örnek olmuş bir teknik adamın bunu yapmaması gerekiyordu. Sadi Tekelioğlu’na bu hareketini yakıştıramadım. Gölcük’ün öz evlatlarına teknik adam olarak görev vererek yeni bir sürece girdik. Yeni teknik ekibe başarılar diliyorum. Darıca Gençlerbirliği ile ilgili yaşanan süreçte herkes üzüldü. Bu tür şeyler gençler arasında olur. Ama bu bizim Darıca Gençlerbirliği ile olan ilişkimize zarar vermemelidir. Darıca Gençlerbirliği bizim kardeş takımımızdır. Gölcükspor geçmiş dönemlerde Darıca Gençlerbirliği’ne futbolcu takviyesi yaparak lige katılmasını sağlayan bir kulüptür. Çokta ortamı germemek gerekir. Tabii ki bu yaşananlar olmaması gerekiyor. Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen ile bir meselemiz yok” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —