Tarih: 10.03.2023 12:45

Gölcükspor Başkanı Temel Erten, ‘FUTBOLCULARIMIZA 1 KURUŞ BORCUMUZ YOK’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcükspor Başkanı Temel Erten,

‘FUTBOLCULARIMIZA 1 KURUŞ BORCUMUZ YOK’

Gölcükspor Başkanı Temel Erten takımına güveninin tam olduğunu belirterek, futbolcuların takımda mutlu olduğunu, Yönetim olarak ta futbolculara tek bir kuruş borçlarının olmadığını söyledi.

Bu sene futbolculara galibiyet primi sistemi uyguladıklarını belirten Gölcükspor Başkanı Temel Erten, son iki maçta aldığı galibiyet sonrası futbolculara primlerini ödediklerini belirtti. Gölcükspor’u borçlandırmak yerine doğru bir sistem ile borçsuz yönettiklerini belirten Başkan Erten, bu konuda Türk Sporuna örnek olduklarını söyledi.

Erten, ‘Futbolcularımıza paralarını günü gününe ödüyoruz’

Gölcükspor Başkanı Temel Erten, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Gölcükspor bizim değerimiz, bölgemizin de önemli bir markası. Bizler bu güzide Kulübü en güzel şekilde yönetmeyi kendimize hedef belirledik. Hedeflerimiz doğrultusunda da güzel çalışmalara imza atıyoruz. Bizim bu sezon hedefimiz belli. Şampiyon olarak Gölcükspor’umuzu 3. Lige çıkartmak. Bu hedef doğrultusunda da Futbolcularımıza paralarını günü gününe ödüyoruz. Şunu herkes bilsin; Gölcükspor’un hiçbir futbolcusuna 1 kuruş borcu yok. Ayrıca futbolcularımıza galibiyet sonrası primlerini hemen ödüyoruz. Pazartesi ve Cuma günü futbolcularımıza aldıkları galibiyetten sonra primlerini ödedik. Bizler Gölcükspor’umuzu güzel yönetip, diğer kulüplere de örnek olmak istiyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —