Tarih: 01.12.2019 13:44

Gölcükspor Batman’dan 3 puanla dönüyor 4-2

Facebook Twitter Linked-in

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor, dün Batman deplasmanında karşılaştığı Batman Petrolspor takımını 4-2 yenerek, haftayı 3 puan ile kapattı. Temsilcimiz karşılaşmada bir de penaltı atışından yararlanamadı.  

Ev sahibi Batman Belediyespor takımı maça; Ardahan, Abdurrahman, Emrah, Sebahattin, Kemal, Ramazan, Burak, Ahmet,  Nurullah, Fahri ve Kaan on biriyle başladı. Temsilcimiz Gölcükspor maça İlyas, Mert, Barış, Furkan, Barış Kazer, Yücel, Emre, Evren,Kadir, Akın ve İsmail         onbiriyle başladı.

İlk yarıyı 2-0 önde kapattık

İki takımında mutlak galibiyet parolasıyla başlayan maçın ilk yarısı oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçti.  Karşılaşmada oyuna iyi başlayan taraf temsilcimiz oldu. Kırmızı Şimşekler maçın 25. dakikasında İsmail Yüksek’in golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ataklarını daha da yoğunlaştıran Gölcükspor dakikalar 34’ü gösterdiğinde Barış Şen’in attığı golle durumu 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın ilk yarını bu sonuçla tamamlandı.

Maçta son sözü Kaan söyledi

Karşılaşmanın ikinci yarısına da temsilcimiz hızlı başladı.  Maçın 54. dakikasında Barış Kazer durumu 3-0’a getirdi. Bu dakikadan sonra reaksiyon gösteren ev sahibi takım 68. ve 78. Dakikada Kaan Kılıçaslan’ın golleriyle durumu 3-2’ye getirdi. Temsilcimiz 90+4’te Emre’nin bulduğu golle karşılaşmayı 4-2 kazandı ve haftayı 3 puanla kapadı.

BATMAN BELEDİYESPOR: 2– GÖLCÜKSPOR:4

STAT: Batman Yeni Şehir Stadı

HAKEMLER: Levent Buğra Vartemel **, Can Öztekin **, Göker Erel **

BATMAN BELEDİYESPOR: Ardahan **, Abdurrahman **, Emrah **, Sebahattin **, Kemal **, Ramazan **, Burak **, Ahmet **,  Nurullah **, Fahri **, Kaan  ***

GÖLCÜKSPOR: İlyas ***, Mert ***, Barış ***, Furkan ***, Barış Kazer ***, Yücel ***, Emre ***, Evren ***,Kadir ***, Akın ***, İsmail ***

GOLLER:  Dk. 25 İsmail, Dk. 34 Barış Şen, Dk. 54 Barış Kazer, Dk 90+4 Emre (Gölcükspor),  Dk. 68, Dk. 78 Kaan (Batman Belediyespor)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —