Tarih: 27.11.2018 12:42

Gölcükspor Bucaspor maçının hazırlıklarına başladı

Facebook Twitter Linked-in

Gölcükspor Bucaspor maçının hazırlıklarına başladı

TFF 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, 2 hafta üst üste aldığı galibiyet serisine, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda oynadığı Payasspor maçında aldığı 3-0’lık sonuçla son verdi. Gölcükspor, ligdeki 15. Hafta maçını kendi evinde Bucaspor ile oynayacak

BU HAFTA RAKİP EGE’DEN BUCASPOR

Geçtiğimiz Pazar günü Hatay deplasmanındaPayasspor’a 3-0 yenilerek büyük bir hayal kırıklığı yaratan Gölcükspor, 16’puanla 14’üncü sıraya geriledi. TFF 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor, 2 hafta üst üste aldığı galibiyet serisine, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda oynadığı Payasspor maçında aldığı 3-0’lık sonuçla son verdi. Gölcükspor, ligdeki 15. Hafta maçını kendi evinde Ege temsilcisi Bucaspor ile oynayacak. Bu maçın hazırlıklarına, dün yaptığı tek çalışma ile başlayan Kırmızı-Siyahlılar bir iş kazasına uğramak istemiyor.

İLK YARI HEDEFİNİ BELİRLEDİ

Ligin ilk yarısında kalan 3 maçtan 2 tanesini kendi evinde oynayacak olan Gölcükspor, ligin ilk yarısını 22-23 puanla kapatmayı hedefliyor. Payasspor yenilgisini Bucaspor maçında telafi etmek isteyen Gölcükspor, ligin ilk yarısını en iyi yerde tamamlamayı hedefliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —