Tarih: 16.10.2020 13:11

Gölcükspor bugün kendi sahasında İçel İdmanyurdu’nu ağırlayacak 3 PUAN BİZİM OLMALI

Facebook Twitter Linked-in

Misli.Com TFF 3.lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde Cumartesi günü oynayacağı İçel İdmanyurdu maçının hazırlıklarını tamamladı. Antrenman Teknik Direktör Tunahan Akdoğan nezaretinde gerçekleştirilen antrenman ise Stadta yapıldı. Antrenmana koşu çalışması ve 5’e 2’inin ardından ise taktik çalışması ve duran top çalışması  gerçekleştirilerek antrenman sona erdi.

Bazı oyuncular ayrı çalıştı

Gölcükspor Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası maçında oynayan futbolcular Kavaklı tesislerinde bir saat koşu çalışması yaptılar. Antrenmanda  ise Enes Dada, Arif Acar, Coşkun Güner, Furkan Yiğit, Tayfun İkiz, Zekeriya Kacaroğlu, Tunahan Köse takımdan ayrı çalışarak antrenmanı tamamladılar

Madlen Kornet’ten Tatlı ikramı

1980 yılından beri Gölcük’te hizmet veren Madlen Kornet’in sahibi Yasin Güner, Gölcükspor’a tatlı ikramında bulundu. İkram öncesi antrenmanı takip eden Yasin Güner antrenman sonrası futbolculara ve teknik heyete başarılar dileyerek İçel maçından inşallah üç puanla ayrılacağız dedi.

Maçı Şeref Taştan yönetecek

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor evinde bugün oynayacağı Lider İçel İdmanyurdu maçının orta hakemi Isparta Bölgesinden Şeref Taştan yönetirken yardımcıları ise Klasman yardımcı hakemi Samsun Bölgesinden Mehmet Şenkaya ve Antalya Bölgesinden ise Uğur Çakmak görev yapacak. Dördüncü Hakem Burdur Bölgesinden ise Mertcan Bölmez görev yapacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —