Tarih: 30.12.2020 12:27

Gölcükspor Çatalcaspor’u 1-0 yendi 3 ALTIN PUAN KAZANDIK

Facebook Twitter Linked-in

TFF 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcüspor bugün kendi evinde Çatalcaspor’u ağırladı. Ligde zor günler geçiren temsilcimiz karşılaşmayı 1-0 kazanarak, hayati bir 3 puan elde etti.

Gölcükspor maça Gökhan Yenigün, Kadir Öge, Veli Ortakçı, Berkan Durdu, Barış Şaffak, Barış Şen, Furkan Özyapı, Furkan Yiğit, Tunahan Köse, Yunus Özdemir ve Mustafa Serkan Koparan onbiriyle başladı. Rakip Çatalcaspor karşılaşmaya Özgün Ali Köklü, Bora Yelken, Ahmet Batuhan Akyüz, Ali Zorlu, Mehmet Mert Özkaptan, Ramiz Ok, Barış Dillioğlu, Fırat Sezer, Önder Akdağ, Mustafa Coşkun ve Yusuf Atasoy onbiriyle başladı.

Barış Şen ile öne geçtik

Temsilcimiz Gölcükspor karşılaşmaya çok hızlı başladı ve maçın 5. Dakikasında Barış Şen ile öne geçti. İlk yarıda önemli pozisyonlar yakalayan temsilcimiz, pozisyonları değerlendiremedi ve karşılaşmanın ilk yarısı temsilcimizin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Çatalca’ya kalemizi kapattık

Maçın ikinci yarısı da temsilcimizin üstün oyunu ile geçti. Her iki takımda rakip kalelerde gol pozisyonları yakaladı. Temsilcimiz kalesine gelen pozisyonları iyi karşılayarak, Çatalcaspor’a adeta kaleyi kapattı. Kırmızı Şimşekler bu önemli haftada rakibini 1-0 ile geçerek, haftayı 3 puan ile tamamladı. Maç sonu Gölcükspor’lu futbolcuların sevinçleri görülmeye değerdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —