Tarih: 21.10.2021 07:56

Gölcükspor Coşkun ve Ferhat ile yollar ayrıldı

Facebook Twitter Linked-in

Gölcükspor Basın Sözcüsü İbrahim İnanç Çakıroğlu, Afyon’da gerçekleştirilen 12 günlük kamp programını değerlendirerek, Coşkun ve Ferhat ile yolların ayrıldığını açıkladı.

İki futbolcunun gönderilmesi teknik heyet tarafından onaylandı

Çakıroğlu, yaptığı açıklamada, ‘Afyonda 12 günlük kamp yapan takımımız Gölcükspor geçtiğimiz Cuma günü İlçemize döndü. Geçtiğimiz akşam başlayan idmanlarımız son etap olarak devam ediyor. Olumlu geçen Afyon kampının ardından 2 futbolcumuz ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı aldık. Santrafor mevkiinde görev yapan Coşkun Güner’in BAL Liginde mücadele edecek olan Cizrespor’a Sağ ve Sol açık mevkiinde görev yapan Ferhat Aras’ın yine BAL Ligi takımı olan Adana 1954 FK’ya taraflardan gelen teklifler üzerine gönderilmesi kararı yönetim kurulu ve teknik heyet tarafından onaylandı.’

İki futbolcuya da teşekkür edildi

Gölcükspor Basın Sözcüsü İbrahim İnançoğlu, ‘Teknik heyetin raporları doğrultusunda eksik kalan mevkilere takviyeler yapılacaktır. Bugüne kadar kulübümüze hizmet etmiş yetenekli iki kardeşimize teşekkürü borç bilir başarılı olmalarının en büyük temennimiz olduğunu ifade etmek isterim’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —