Tarih: 26.01.2020 14:10

Gölcükspor deplasmandan puanla dönüyor SOMASPOR 1 GÖLCÜKSPOR 1

Facebook Twitter Linked-in

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor 20. Hafta maçına lig ikincisi Somaspor deplasmanında çıktı. Kırmızı Siyahlılar bu önemli maçı 1-1 berabere bitirerek, 1 puanı hanesine yazdırdı.

Somaspor maça Burak Turan, Muhsin Polat, Muammer Atalay, Onur Ulaş, Ali Akkuş, Mustafa Aydoğdu, Fırat Suçsuz, Taner Yıldız, Cafercan Aksu, Mehmet Uysal ve Ömer Kavurkacı onbiriyle başlarken, temsilcimiz Gölcükspor ilk Metehan Bakkalcı, Ali Mert Işık, Furkan Özyapı, Yücel Candemir, Emre Yüksektepe, Evren Kilarci, Kadir Turhan, Akın Karaaslan, İsmail Yüksek, Taha Gür ve Aykut Çift on biriyle başladı.

İlk yarı Somaspor 1-0 önde tamamladı

Ligde 14. sırada bulunan ve hayati maçlara çıkan Gölcükspor dün ligin güçlü takımlarından Somaspor ile karşılaştı. Kırmızı Siyahlılar maçın 28. dakikasında Somaspor’dan Mehmet Uysal’ın golüne engel olamadı. Temsilcimiz bu dakikadan sonra rakip kalede pozisyonlar bulsa da bu pozisyonları bir türlü değerlendiremedi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlandı.

Yüzümüz İsmail ile güldü

Karşılaşmanın ikinci yarısına Batuhan değişikliği ile başlayan temsilcimiz Gölcükspor, rakip kalede tehlikeli pozisyonlar yakaladı. İlk yarıya oranla ikinci yarı sahada daha iyi gözüken Kırmızı Şimşekler aradığı golü 65. dakikada İsmail Yüksek ile bularak, durumu 1-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra iki takımda gol aradı. Maçta dakikalar 86’yı gösterdiğinde ev sahibi takımdan Taner Yıldız, çift sarı karttan kırmızı kart gördü. Karşılaşmada başka gol olmadı ve temsilcimiz bu zor deplasmandan 1 puanla dönüyor.

SOMASPOR:1 GÖLCÜKSPOR:1

STAT: Soma Atatürk Stadyumu

HAKEMLER: Mehmet Şükrü Közcü **, İsmail Emre **, Çağrı Ateş ** 4. Hakem Gürkan Tanoğlu **

SOMASPOR: Burak Turan **, Muhsin Polat **, Muammer Atalay ** (Dk. 68 Mehmet Bağlı **), Onur Ulaş **, Ali Akkuş **, Mustafa Aydoğdu**, Fırat Suçsuz **, Taner Yıldız **, Cafercan Aksu ** (Dk. 66 Yusuf Can Abay **), Mehmet Uysal*** (Dk. 89 Melih Vardar ?),Ömer Kavurkacı **

GÖLCÜKSPOR: Metehan Bakkalcı **, Ali Mert Işık **, Furkan Özyapı ** (Dk. 84 Erdem Korkmaz Güner **), Yücel Candemir **(Dk. 46 Batuhan Boyoğlu **), Emre Yüksektepe **, Evren Kilarci **, Kadir Turhan **, Akın Karaaslan **, İsmail Yüksek ***, Taha Gür ** (Dk. 88 Barış Kazer **), Aykut Çift **

GOLLER: Dk. 28 Mehmet Uysal (Somaspor), Dk. 65 İsmail Yüksek (Gölcükspor)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —