Tarih: 25.08.2019 14:25

Gölcükspor Derincespor ile karşılaştı 3-0 ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK

Facebook Twitter Linked-in

Gölcükspor ile Belediye Derincespor, Derince Stadı’nda lig başlamadan önce son hazırlık karşılaşmasını yaptı.  Temsilcimiz hazırlık maçlarında olan şanssızlığını bu maçta sona erdirerek, rakibini 3-0 gibi net skorla devirdi.

İlk yarı bitmeden aradığımız gole ulaştık
Karşılaşmanın ilk bölümüne istediği gibi başlayanayan Gölcükspor oyunun ilk çeyreğinden itibaren dengeyi kurdu. Dakikalar 25’i göstediğinde Batuhan Boyoğlu’nun orta alandan getirdiği toplarla tehlikeli olmayı başardı. Duran toplarda da etkili olan kırmızı-siyahlılar, aradığı golü 43. dakikada kala buldu. Sol kanattan yapılan ortada kafalardan seken topu tamamlayan Barış Şen, Gölcükspor’u 1-0 öne geçirdi. Kalan kısa sürede başka gol olmadı ve ilk yarı konuk Gölcükspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Kalecinin hatasını affetmedik

İkinci yarıya daha iyi başlayan taraf Gölcükspor oldu. İkinci yarının ilk düdüğü ile birlikte rakip kalede etkili olmaya başlayan Kırmızı Siyahlılar, sağ kanattan gelişen atağa müdahale etmeye çalışan Belediye Derincespor kalecisi Enes Çetin’in kaleyi boşlatmasını iyi değerlendirdi ve ceza sahası içerisinde boş kaleye topu yuvarlayan Yücel Candemir ile 49.dakikada skoru 2-0’a getirdi.


3. gol Selim’den geldi

İki takımda son yarım saatte farklı kadrolarla sahada yer aldı.  Karşılaşmadaki üstünlüğünü devam ettiren Gölcükspor, dakikalar 66’yı göstediğinde Selim Dedekoç ile farkı 3’e çıkardı. Kalan dakikalarda her iki takımda rakip kalelerde pozisyon üretmekte zorluk çekti ve müsabaka 3-0 sona erdi. Oynadığı hazırlık maçlarıda galibiyetle tanışan Gölcükspor iyi bir görüntü ortaya koydu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —