Tarih: 29.01.2023 13:57

Gölcükspor ikinci yarıya çok iyi başladı BABAESKİSPOR’U 3-1 İLE GEÇTİK

Facebook Twitter Linked-in

İkinci yarı öncesi Teknik Direktör değişikliğine giden Gölcükspor Yönetimi takımın başına Cevdet Nail Sancaklı’yı getirmişti. Bugün kendi sahasında Babaeski takımı ile ikinci yarının ilk maçına çıkan Gölcükspor güzel oyun ile rakibini 3-1 mağlup ederek, haftayı 3 puan ile kapattı.

İlk yarıyı 2-0 önde tamamladık

Gölcüklülerin çok sevdiği tecrübeli teknik direktör Cevdet Nail Sancaklı’yı takımın başına getiren Gölcükspor Yönetimi 3. Lig ateşini yaktı. Dün ikinci yarının ilk maçına çıkan temsilcimiz Babaeskispor takımını kendi evinde ağırladı. Karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz dakikalar 29’u gösterdiğinde Oktay Pop’un golü ile 1-0 öne geçti. Ataklarını sürdüren Kırmızı Şimşekler 33’de Abdulkadir Kaba’nın golü ile durumu 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.

Batınay ile durumu 3-0’a getirdik

İkinci yarıda da istekli oyununu sürdüren Gölcükspor 55. Dakikada Batınay Korkmaz’ın golü maçta farkı 3’e çıkardı. Gölcükspor bu dakikadan sonra oyunu rölantiye aldı. 85’de Babaeski durumu 3-1’e getirdi. Karşılaşma 3-1 Gölcükspor’un galibiyeti ile bitti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —