Tarih: 26.08.2022 12:42

Gölcükspor ilk hazırlık maçını Hendekspor ile karşılaştı 2-2

Facebook Twitter Linked-in

Gölcükspor ilk hazırlık maçını Hendekspor ile karşılaştı 2-2

BAL liginde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz Gölcükspor, ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürdüğü Topuk Yaylası’nda ilk hazırlık maçında konuk ettiği Hendekspor ile 2-2 berabere kaldı.

Maça adeta 2-0 önde başladık

Geçtiğimiz gün ikinci etap çalışmaları için Fenerbahçe Topuk Yaylası Spor Tesislerine giden Gölcükspor ilk hazırlık maçını Hendekspor takımı ile yaptı. Maça iyi başlayan temsilcimiz Gölcükspor karşılaşmaya adeta 2-0 önde başladı. Kırmızı Şimşekler karşılaşmanın ikinci dakikasında Sergen ve üçüncü dakikasında Serbay’ın golleriyle öne geçti. Rakip takım Hendekspor karşılaşmanın 22’nci dakikasında kazandığı penaltı atışını Volkan’ın ayağı ile gole çevirerek, durumu 2-1’e getirdi. Maçın 32’nci dakikasında Hacı Şükrü’nün kaydettiği golle Hendekspor skora 2-2’lik dengeyi getirdi. Maçın ilk yarısında her iki takımda girdiği net gol pozisyonlarından yararlanamadı ve ilk yarı 2-2 berabere tamamlandı.

Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik

Karşılaşmanın ikinci yarısında temsilcimiz rakip kalede gol aradı. Her iki takımda girdikleri pozisyonları değerlendiremeyince, maç 2-2 berabere bitti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —