Tarih: 21.03.2021 13:08

Gölcükspor Isparta Davrazspor’u 3-1’le geçti RAHAT NEFES ALDIK

Facebook Twitter Linked-in

TFF 3. Grup Temsilcimiz Gölcükspor bugün kendi evinde adeta ölüm kalım maçına çıktı. Temsilcimiz kendi evinde Isparta Davrazspor takımını ağırladı. Gölcükspor bu önemli maçı 3-1 kazanarak rahat bir nefes aldı. Temsilcimizin maçını Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Siyasi Parti İlçe Başkanları da izleyerek, destek verdi.

Gölcükspor maça Gökhan Yenigün, Ali Mert Işık, Selçuk Çalışır, Yener Arıca, Ferhat Aras, Barış Şen, Sefa Tunç, Furkan Yiğit, Miran Avcı, Yunus Özdemir ve Veli Ortakçı on biriyle çıkarken, rakip Isparta Davrazspor sahaya Onur Tekin, Bekir Karadeniz, Nurettin Çakır, Kadir Turhan, Batuhan Demirel, Emre Fırtına, Emir Kaan Gültekin, Efşan Geçgin, Kaan Dorak, Serdar Ümit Deniz ve Mustafa Diler on biriyle çıktı.

Yediğimiz gole çabuk karşılık verdik

Karşılaşmanın ilk bölümü kontrollü oyunla başladı. İki takım da ataklarını kontrollü bir şekilde yaptı. Maçın 28. dakikasında rakip takım Emir Kaan Gültekin’in attığı golle maçta 1-0 öne geçti. Temsilcimiz Gölcükspor bu golün şokunu çabuk atlattı ve 33. dakikada Yener Arıca ile durumu 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı atılan karşılıklı goller ile 1-1 tamamlandı.

İkinci yarı sahada bambaşka bir Gölcükspor vardı

Karşılaşmanın ikinci yarısına temsilcimiz adeta fırtına gibi başladı. Adeta ölüm kalım maçına çıkan Kırmızı Şimşekler ikinci yarı bu bilinçle sahada yerini aldı. Rakip kalede ataklarını sıklaştıran Gölcükspor’lu futbolcular dakikalar 67’yi gösterdiğinde Barış Şen’in attığı golle 2-1 öne geçti. Bu golden sonra mücadelede kontrolü ele alan Kırmızı Şimşekler 76’da Yener Arıca’nın attığı golle durumu 3-1’e getirdi ve bu önemli maçta rahat bir nefes aldı. Maçın uzatma dakikalarında Isparta Davrazspor’dan Kerem Pala gördüğü kırmızı kart sonucu oyun dışında kaldı. Temsilcimiz Gölcükspor bu önemli maçta rakibini 3-1 yenerek altın değerinde üç puanın sahibi oldu.

GÖLCÜKSPOR 3-ISPARTA DAVRAZSPOR 1

STAT: Gölcük Şehir Stadyumu

HAKEMLER: Deniz Kükrek, Yasin Kılıç, Muhammet Munir Dadı, Hamza Pehlivan

GÖLCÜKSPOR: Gökhan Yenigün ****, Ali Mert Işık ***, Selçuk Çalışır ***, Yener Arıca ****, Ferhat Aras ***, Barış Şen ****, Sefa Tunç ***, Furkan Yiğit ***, Miran Avcı ***, Yunus Özdemir ***, Veli Ortakçı ***

ISPARTA DAVRAZSPOR: Onur Tekin **, Bekir Karadeniz **, Nurettin Çakır **, Kadir Turhan **, Batuhan Demirel **, Emre Fırtına **, Emir Kaan Gültekin ***, Efşan Geçgin **, Kaan Dorak **, Serdar Ümit Deniz **, Mustafa Diler **

GOL: Dk.28 Emir Kaan Gültekin (Isparta Davrazspor), Dk.33 Yener Arıca (Gölcükspor)

SARI KART: Dk.9 Mustafa Diler (Isparta Davrazspor), Dk. 91 Yener Arıca, Dk. 90+5 Emre Fırtına, Dk. 90+6 Sefa Tunç (Gölcükspor)

KIRMIZI KART: 90+7 Kerem Pala (Isparta Davrazspor)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —