Tarih: 14.12.2019 12:46

Gölcükspor İzcilik Kulübü Portakal Çiçeği Anaokulu minikleriyle bir araya geldiler İZCİLİĞİ TANITTILAR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcükspor İzcilik Kulübü Portakal Çiçeği Anaokulu minikleriyle bir araya geldiler

İZCİLİĞİ TANITTILAR

İlçemizde Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi Yüzbaşılar Caddesi 3002. Sokak’ta hizmet vermekte olan  Portakal Çiçeği Anaokulu’nun daveti üzerine çocuklarla buluşan Gölcükspor İzcilik Kulübü liderleri Neslihan Saral ve Enes Demir, minik öğrencilere  izcilik nedir? İzci nasıl olunur? Kamp yapma, doğanın ve hayvanların korunması gibi konularla ilgili bildiler verdiler.

İzci selamı yaparak keyifli vakit geçirdiler

Gölcükspor İzcilik Kulübü liderleri Neslihan Saral ve Enes Demir tarafından gerçekleştirilen ziyarette minik öğrencilere izcilik hakkında önemli bilgiler verdiler. İzci selamını öğrenen minik öğrenciler  liderler ile izci selamı yaparak keyifli vakit geçirdiler. İlerleyen dakikalarda   izci oyunlarını liderler eşliğinde oynayan çocuklar oldukça keyifli bir gün geçirdiler ve çok mutlu oldular.

Çocuklara fahri izci flarları takıldı

Gerçekleşen ziyaretin sonunda İzci liderleri çocuklara fahri izci unvanı aldıklarını belirten izci flarlarını çocukların boynuna taktılar. Portakal Çiçeği Anaokulu kurucusu ve müdiresi Derya Akyol ve öğretmenleri Gölcükspor İzcilik Kulübü liderlerine teşekkürlerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —