Tarih: 26.03.2023 14:04

Gölcükspor kendi evinde Uzunköprüspor’a gol yağdırdı 5-0

Facebook Twitter Linked-in

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gölcükspor bugün kendi evinde Uzunköprüspor takımını ağırladı. Temsilcimiz bu önemli maçı 5-0 kazanarak, biri hükmen olmak üzere 8’de 8 kazanma başarısını gösterdi.

İlk yarıda goller Burak ve Serbay’dan geldi

Karşılaşmaya daha iyi başlayan taraf temsilcimiz Gölcükspor oldu. Kırmızı Şimşekler maçın ilk bölümünde rakip kalede etkili pozisyonlara girdi. Dakikalar 11’i gösterdiğinde Burak Toker takımını öne geçiren golü kaydetti (1-0). Bu golden sonra Uzunköprüspor kalesine ataklarını yoğunlaştıran Gölcükspor’lu futbolcular ikinci gole 43’te yeniden Serbay Yağız’ın attığı golle ulaştı. İlk yarıda başka gol olmadı ve temsilcimiz ilk yarıyı 2-0 üstün kapattı.

Burak ve Serbay ikişer gol attı

Kırmızı Siyahlı temsilcimiz ikinci yarıya da hızlı başladı. 50’de Gölcükspor’dan Fatih Gümüşel sahneye çıkarak, durumu 3-0’a getiren golü attı. Bu golden sonra Gölcükspor takımı rakip kalede gol aramaya devam etti. 61’de Burak Toker’le farkı 4’e taşıyan temsilcimiz, bu golden 1 dakika sonra Serbay Yağız’ın ayağından kaydettiği golle maçta durumu 5-0’a getirdi. Maçta başka gol olmadı ve temsilcimiz haftayı 3 puanla kapamanın mutluluğunu yaşadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —