Tarih: 09.09.2020 12:51

Gölcükspor kendi evladını sahipsiz bırakmadı ÜMİT DENİZ’İN AMELİYAT MASRAFLARI KARŞILANDI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcükspor sevdalısı ve taraftarı Ümit Deniz, Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesinde tedavi altına alındı. Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak ve İkinci Başkan Ahmet Arık’ta Gölcükspor Sevdalısı Ümit Deniz’e sahip çıkarak, Deniz’in ameliyat masraflarını karşıladı.

Dostları ve sevenlerinden yoğun destek

Gölcükspor Sevdalısı Ümit Deniz‘in yapılan tetkiklerinde değerleri düşük çıktığı öğrenildi. Ümit Deniz dün sağ ayak bileğinden ampüte oldu. Daha önce bir ayağını kaybeden Ümit Deniz’in sevenleri ve dostları sosyal medyada birleşerek, Deniz’e destek oldu.

Deniz’in ameliyat masraflarını İkinci Başkan Ahmet Arık üstlendi

 Gölcükspor’da kendi evladına sahip çıkarak, Ümit Deniz’in ameliyat masraflarını üstlendi. Gölcükspor’dan yapılan açıklamada, ‘Gölcükspor Yönetim kurulu olarak sosyal medyada yer alan ve zor bir tedavi süreci yaşayan taraftarımız Ümit Deniz ile ilgili haberlere kayıtsız kalmayarak süreci yakından takip etmektedir. Bu süreçte tüm yönetim kurulu sürecin takipçisi olacaktır, ayrıca kulübümüz ikinci başkanı Sn. Ahmet Arık Gölcükspor sevdalısı sevgili Ümit Deniz’in tedavi sürecindeki ve sonrasındaki masraflarını karşılamayı da bizzat üstlenmiştir. Gölcükspor kulübü olarak taraftarımız Ümit Deniz’e Yüce Allah’tan acil şifalar diliyor tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz’ denildi.

Başkan Çardak ziyaret etti

Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Ümit Deniz’i hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun temennilerini iletti. Ümit Deniz, kendisini ziyaret eden Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak’a, ameliyat masraflarını üstlenen Kulüp 2. Başkanı Ahmet Arık’a, kendisini arayan ve destek veren herkese teşekkürlerini ileterek, ‘İyi ki varsınız. Allah hepinizden razı olsun’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —