Tarih: 07.09.2018 11:42

Gölcükspor Kent Derbisine bomba gibi hazır

Facebook Twitter Linked-in

Gölcükspor Kent Derbisine bomba gibi hazır

Kent Derbisinde Kocaelispor’u ağırlayacak olan, temsilcimiz Gölcükspor hafta içi tüm planlarını galibiyet üzerine yaptı. Kırmızı -Siyahlılarda geçen hafta kırmızı kart gören Sercan Sevinç kadroda yer almazken, cezası sona eren Rıdvan Aykan, Kocaelispor maçında takımdaki yerini alabilecek.

Tüm planlar 3 puan üzerine

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 2. Haftanın en önemli maçı hiç kuşku yok ki, yarın saat 16.30’da Şirinköy Stadı’nda oynanacak olan Gölcükspor-Kocaelispor. Kent Derbisinde Kocaelispor’u ağırlayacak olan, temsilcimiz Gölcükspor hafta içi tüm planlarını galibiyet üzerine yaptı. Kırmızı-Siyahlılarda geçen hafta kırmızı kart gören Sercan Sevinç kadroda yer almazken, cezası sona eren Rıdvan Aykan, Kocaelispor maçında takımdaki yerini alabilecek. Yarın saat 16.30 da oynanacak olan maçı, İstanbul Bölgesi hakemler yönetecek. Maçın orta hakemliğini Aykut Sergin yaparken, yardımcılıklarını Murat Güçlü ve Ali Can Uz yapacak. Maçın Dördüncü Hakemi Atakan Kazık. Maça Kocaelispor 3 puanla lider olarak başlarken, Gölcükspor sıfır puanla başlayacak.

Güvenlik tedbirleri en üst düzeyde olacak

Gölcükspor ile Kocaelispor arasında oynanacak olan maçta, güvenlik güçleri en üst düzeyde tedbir alacak. Maçta İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra, İl Emniyet Müdürlüğü’nden de takviye Çevik Kuvvet ekipleri görev yapacak. Ayrıca, Gölcükspor Kulübü bu maça özel, 15 olan güvenlik görevlisi sayısını 50 kişiye yükseltecek.  Bu arada, İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısında, alınan karar gereği maça hiçbir ruhsatlı silahın alınmaması kararlaştırıldı. İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, maçta görevli polislerin dışında hiç kimsenin silahlı olarak stada alınmayacağını söyledi ve el dedektörü ile arama yapışacağını söyledi.  Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı ve İlçe Spor Güvenlik Kurulu Üyesi Levent Değirmenci de, bu konuda herkesin üzerine düşeni yapmasını isteyerek, “Kimse maça silahıyla gelmesin” uyarısında bulunmuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —