Tarih: 31.10.2023 11:41

Gölcükspor Kupa maçına odaklandı RAKİP İKİNCİ LİGDEN

Facebook Twitter Linked-in

Ziraat Türkiye Kupası’nda harika performans gösteren, Süper Lig Şampiyonu Bursaspor’u eleyerek tüm Türkiye’de büyük ses getiren Gölcükspor’da rota kupa maçına odaklandı. İkinci lig temsilcisi Arnavutköy Belediyespor takımı ile karşılaşacak olan Kırmızı Şimşekler adını bir üst tura yazdırmayı hedefliyor.

1 Kasım’da deplasmandayız

Gölcükspor Ziraat Türkiye Kupası’nda güçlü rakibi Arnavutköy Belediyespor takımına konuk oluyor. 1 Kasım Çarşamba saat 14.00’de başlayacak olan Kupa maçında rakibini devirip bir üst tura çıkmayı hedefleyen Gölcükspor, bu maçın hazırlıklarına yaptığı sıkı antrenman programı ile sürdürdü.

Temsilcimizin Kupa Yolculuğu

Gölcükspor’un Kupa Yolculuğu Gebzespor maçı ile başlamıştı. 17 Eylül’de kendi evinde oynadığı maçı 2-0 kazanan temsilcimiz ön eleme turundan birinci tura çıkmaya hak kazanmıştı. 27 Eylül’de Bartınspor’u ağırlayan Kırmızı Şimşekler rakibini 3-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup ederek ikinci tura yükselmişti. İkinci tur maçını bir dönemin Süper Lig Şampiyonu Bursaspor takımı ile oynayan Gölcükspor, deplasmanda rakibini 2-1 yenerek adını 3. tura yazdırmıştı. Bu galibiyet ile dikkatleri üzerine çeken Kırmızı Siyahlılar bu performansını Arnavutköy Belediyespor maçında da göstermek istiyor. Temsilcimizin kupa mesaisi 1 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’de başlayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —