Tarih: 02.10.2020 14:07

Gölcükspor Pazar günü 3 puan için mücadele edecek

Facebook Twitter Linked-in

Gölcükspor Pazar günü 3 puan için mücadele edecek

3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor,  Ligin 3.haftasında sahasında oynayacağı maçta Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek. Gölcükspor, bu kritik maçın hazırlıklarına kendi sahasında gerçekleştirdiği antrenmanlar ile devam ediyor. temsilcimiz Pazar günü Karşıyaka karşılaşmasında 3 puan almak için mücadele edecek.

Gölcükspor bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor

Sezonun ilk haftasını puansız kapatan ve bu hafta sonu sahasında Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz Gölcükspor bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Kırmızı şimşekler bu önemli maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla devam etti. Temsilcimiz bu hafta şeytanın bacağını kırmak ve alacağı galibiyetle hem puanla tanışmak hem de moral bulmak istiyor.

Karşıyaka iki maçtan 4 puanla ayrıldı

Temsilcimiz Gölcükspor’un bu hafta sahasında konuk edeceği Karşıyaka iki maçtan 4 puanla ayrıldı. İzmir temsilcisi ligin ilk haftasında deplasmanda oynadığı karşılaşmada Isparta 32 ile karşı karşıya gelmiş sahadan 2-1 galip ayrılmıştı. Ege temsilcisi geçtiğimiz hafta ise sahasında oynadığı maçta Erokspor’u konuk etti ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Bu karşılaşma İzmir temsilcisi içinde önem taşıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —