Tarih: 24.09.2020 13:03

Gölcükspor Teknik Direktör Tunahan Akdoğan HEDEFİMİZ SOMA MAÇINDAN PUAN İLE DÖNMEK

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Çarşambaspor ile karşılaşan ve 1-0 mağlup olarak lige puansız başlayan temsilcimiz Gölcükspor’da moraller yüksek. Gölcükspor Teknik Direktör Tunahan Akdoğan, “ Yenilgiye çok üzüldük, biraz zamana ihtiyacımız var. Hedefimiz Soma maçından puan ile dönmek” dedi.

“İlk maçta uyum sorunu yaşadık”

Tunahan Akdoğan, yeni sezon öncesinde takıma katılan birçok oyuncu olduğunu belirterek, “Yeni sezonda evimizde galibiyetle başlamak isterdik. Maçın bazı bölümlerinde bu şansı da yakaladık. Takıma sonradan katılan oyuncularımız vardı. Bu oyuncular tam olarak hazır değildi. Zaten yeni bir takımız. İlk maçta uyum sorunu da yaşadık. Giderek üstüne koyan, geliştiren bir takım olmak için çalışacağız. İlk etapta hazır olmayan oyuncularımızın fizik durumlarını geliştireceğiz” dedi

“İlk lig maçında bazı eksiklerimiz vardı”

Tunahan Akdoğan, “Sezon öncesinde çok koşan, mücadele eden bir takım yaratmak istedik. Özellikle Düzce kampındaki hazırlık maçlarında bunu sahaya yansıttık. İlk lig maçında bazı eksiklerimiz vardı. Bunlardan biri de oyuncularımızın rahat olamamış. Bazı futbolcularım çok fazla iş yapmak istediler, kendi oyunlarını oynayamadılar. Rahat olsalar, takıma da katkıları fazla olacaktı. Kendilerini gösterme baskısı oyunlarını da etkiledi” dedi.

Ligde ilk puanlarını almaya çalışacak

Cumartesi günü ligde ikinci maçını deplasmanda Somaspor’a karşı oynayacak olan Gölcükspor, bir günlük iznin ardından çalışmalara başladı. Fizik ve kondisyon eksikliği bulunan bazı oyunculara özel antrenman yapılan antrenmanlarda, Çarşambaspor karşılaşmasında yapılan hatalarda oyunculara anlatıldı. Gölcükspor, zorlu Somaspor deplasmanında ligde ilk puanlarını almaya çalışacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —