Gölcükspor, Çayırovaspor Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor
Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele eden Gölcükspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Hendekspor’u 5-3 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Kırmızı-Siyahlılar, 16 Mart Pazar günü sahasında Çayırovaspor’u konuk edecek.
Zorlu karşılaşma öncesi bir günlük iznin ardından yeniden sahaya inen Gölcükspor, Salı günü Kavaklı Tesisleri’nde hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Yusuf Tokuş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular hırslı ve yüksek tempolu bir çalışma ortaya koydu.
YOĞUN TEMPODA GEÇEN ANTRENMAN
Antrenman öncesinde teknik ekip, futbolcularla kısa bir toplantı yaparak Çayırovaspor karşılaşmasının önemine dikkat çekti. Isınma hareketleriyle başlayan idman, pas ve taktik çalışmalarla devam etti. Dar alanda çift kale maç yapan futbolcular, mücadelesi yüksek görüntüsüyle dikkat çekti.
Gölcükspor, hafta boyunca Çayırovaspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanarak iç sahada üç puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor. Taraftarların da büyük ilgi göstermesi beklenen bu kritik mücadelede Kırmızı-Siyahlılar, seriyi sürdürmek için sahaya çıkacak.
TARAFTAR DESTEĞİ BEKLENİYOR
Gölcükspor, Çayırovaspor karşılaşmasında taraftar desteğini arkasına alarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Takımın yoğun antrenman temposuyla hazırlandığı bu mücadelede, kırmızı-siyahlı ekibin hedefi üç puanı hanesine yazdırarak üst sıralara tırmanmak olacak. Gölcükspor, hafta boyunca hazırlıklarını sürdürecek ve maç günü tam kadro sahada yer almak için çalışmalarına devam edecek.
DEĞİRMENDERESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR
KARTEPE’DE STK’LAR BULUŞTU
GÖLCÜK’TE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 111. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI
KENT BAYRAMLAŞMASI BİRİNCİ GÜN GERÇEKLEŞECEK
GÖLCÜK DİŞ SAĞLIĞI’NDA BİRLİK SOFRASI
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
ZABITA HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN SAHADA
AK PARTİ İFTARINDA 3 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇLARINI AÇTI
“KAYIK ÇEKEK YERİ” DEĞİRMENDERE’YE ÇOK YAKIŞTI
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
Yükleniyor
-
BIST 100
16148,21%-0,64
-
DOLAR
44,22% 0,07
-
EURO
51,06% 0,07
-
GRAM ALTIN
6931,32% -2,54
-
Ç. ALTIN
11472,71% -0,96



