Tarih: 22.08.2021 09:40

Gölcükspor’da iç transfer tamamlandı, Altyapıda önemli değişim ‘GELİN FİDANLARI BİRLİKTE YEŞERTELİM’

Facebook Twitter Linked-in

37 yıl sonra küme düşen tarihinde ilk kez Bal liginde mücadele edecek olan Gölcükspor iç transfer tamamlayıp, altyapıda yeni antrenörlere görev verdi.

Hüseyin Çardak ve yönetimi döneminde küme düşen Gölcükspor yaralarını sarmaya başladı. Bal liginde mücadele edecek olan Gölcükspor  iç transfer tamamlayıp, altyapıda yeni antrenörlere görev verdi.

Önemli futbolcularla anlaşma sağlandı

Gölcükspor Basın Sözcüsü İbrahim İnanç Çakıroğlu yapılan değişiklikleri kamuoyu ile paylaştı. Çakıroğlu, ‘Geçtiğimiz hafta yaptığımız açıklamada İç transferi bu hafta bitene kadar sonlandıracağımızı açıklamıştık. Planladığımız şekilde görüşmelerimizi neticelendirdik. Bu çerçevede sözleşmesi devam eden 3 futbolcumuz ile görüşmelerimizi yaptık ve devam etme kararı aldık. Kocaelispor’un BAL Liginden 3. Lige yükselmesinde önemli katkısı olan ve geçtiğimiz yıl Gölcükspor’un kaptanlığını yapan sol bek oyuncusu Kadir Ögeyle, geçtiğimiz sezon Kocaelispor’dan transfer edilen Genç Kaleci Mert Can Badur ve Santrafor Coşkun Güner ile devam ediyoruz. Camiamıza ve taraftarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.’

‘Altyapıya Nurettin Aylan’

 Açıklamalarını sürdüren Çakıroğlu, ‘Göreve geldiğimiz gün Gölcükspor Altyapı düzeninin bozulduğunu gördük. Yapılan ilk yönetim kurulu toplantımızda ana gündem maddelerinin başında bu konunun çözümü vardı. Altyapı sorumlularımız Hulusi Uzuner ve Emre Aslan’ın yaklaşık 2 aylık titiz çalışmalarının neticesini aldık. Gelinen süreçte tüm klasmanlar için uygun görülen hocalarımızla anlaşmaya vardık. Geçmiş dönemlerde birçok önemli futbolcu yetiştiren hatta Süper Lige kadar oyuncu gönderen o günlere dönme özlemi ile kadromuzu oluşturduk. Bu kapsamda Altyapı koordinatörlüğünde uzun yıllardır hem öğretmenlik hem antrenörlük yapan ve öğrenciler ile ilişkilerinin iyi olduğunu bildiğimiz Nurettin Aylan ile anlaştık. Kaleci Antrenörlüğüne Erhan Nazlı, Futbol Okuluna Nurettin Aylan ve Talha Öner, U-18’e Cevdet Nail Sancaklı, U-16’a Yusuf Hocaoğlu, U-14’e Erol Çolak, U-12’e Enes Ayık ve U-11’e İlyas Akçay hocalarımız getirilmiştir. Temel başkanımız bu süreçte hem konuyla yakın ilgilendi hem de geçtiğimiz haftalarda altyapı öğrencilerimizi ziyaret etti. Ayrıca yönetim kurulumuzun önerisi ile Futbol Okullarında alınan aidatlar kaldırıldı. Donanma Kenti Gölcük’e mal olmuş Gölcükspor’umuzun temeli olacak ve eski günlere dönmesine vesile olacak bu girişimin her kesim tarafından desteklenmesi en büyük temennimizdir. Gelin fidanları birlikte yeşertelim’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —