Tarih: 12.08.2020 15:41

Gölcükspor’da peşpeşe ayrılıklar GÜNER VE ÇİFT İLE YOLLAR AYRILDI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcükspor Yönetimi ve Transfer Komitesi yeni sezon öncesi kadro planlaması için yoğun mesai harcıyor. Temsilcimizde yapılan görüşmeler neticesinde Erdem Korkmaz Güner ve Aykut Çift ile yolların ayrıldığı öğrenildi.

Erdem Korkmaz Güner 73 maçta temsilcimizin formasını giydi

Gölcükspor’da ikinci Kaptan Erdem Korkmaz Güner ile yollar ayrıldı. 2007 yılında futbola Değirmenderespor takımında başlayan Erdem Korkmaz Güner, 2009-2011 yılları arasında Gölcükspor forması giydikten sonra İstanbulspor, İzmit Belediyespor, İnegöl Kafkas Gençlikspor formalarını giydi. 2016 yılında Gölcükspor ile profesyonel sözleşme imzalayan başarılı stoper Erdem Korkmaz Güner, 73 resmi maçta Gölcükspor formasını giydi.

Gölcükspor’un Aykut Çift’le yollar ayrıldı

Temsilcimizde başarılı forvet Aykut Çift ile yollar ayrıldı.  Futbola Yılport Samsunspor altyapısında başlayıp profesyonel olan Aykut Çift, 2011 yılında ilk resmi maçına Yılport Samsunspor forması altında çıktı. Aykut Çift  2012 yılında ilk transferi Gümüşhanespor ile yaşadı ardından Arsuz Karaağaçspor, Vanspor, 1930 Bafraspor, 2014-2015 yılında Gölcükspor forması giydi. Forvet Aykut Çift Derincespor, Çankaya Futbol Kulübü, Diyarbekirspor, Afjet Afyonspor’un ardından 2020 Ocak ayında ara transferde Gölcükspor forması giydi.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —