Tarih: 04.02.2019 11:15

Gölcükspor’da tarihi galibiyetin mutluluğu yaşanıyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcükspor’da tarihi galibiyetin mutluluğu yaşanıyor

 

TFF 3. Lig 3. Grup’ta geçtiğimiz gün 21. hafta maçında Türkiye Liglerinin yenilmez tek takımı olan, lider Bayburt İl Özel İdarespor’u, Uğur Erk ve Batuhan Boyoğlu’nun gplleriyle 2-1 yenerek, tarihi bir galibiyete imza attı. 2 takım taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği maçın 90 dakikası adeta nefesleri kesti. Gölcükspor bu galibiyetle hem 3 puan aldı, hem de kentlisi Kocaelispor’a destek verdi.

 

Tarihi gün yaşandı

 

Gölcükspor, geçtiğimiz gün kendi evinde oynadığı maçta, 3. Grubun ve Türkiye liglerinin namağlup tek takımı olan Bayburtspor’u Uğur Erk ve Batuhan Boyoğlu’nun golleriyle 2-1 yenerek, tarihi bir galibiyete imza attı. 2 takım taraftarlarının büyük ilgi gösterdiği maçın 90 dakikası adeta nefesleri kesti. Tribünlerin dolu olduğu maçın ilk yarısının 43. dakikasında, gelişen Gölcükspor atağında, ceza alanı içinde topla buluşan Uğur Erk, sert ve düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Uzatma dakikalarının uzatma bölümünde, Kadir Gezer’in rakibine ceza sahası içinde yaptığı hareketi, hakem penaltı ile cezalandırdı. Topun başına Serdar kaleci İlyas’ı avlayarak skoru eşitledi ve devre 1-1 bitti.

 

İlaç gibi galibiyet

 

Maçın 2. yarısına Bayburtspor’a nazaran daha iyi başlayan Gölcükspor, maçın 71. dakikasında Batuhan Boyoğlu’nun attığı muhteşem golle 2-1 öne geçti. Bu dakğikadan sonra baskısını arttıran Bayburtspor’a, Gölcükspor defansı ve kaleci İlyas Türengül izin vermedi. 6 dakikalık uzatma bölümünde oldukça atak yiyen Gölcükspor, rakibine gol izni vermedi ve tarihi bir galibiyete imza atarak, rakibine 2018-2019 sezonunda ilk mağlubiyeti yaşattı. Gölcükspor bu galibiyetle 24 puana yükselirken, elde bu galibiyet ile deplasmanda Turgutluspor’u yenen Kocaelispor’un Bayburt ile aradaki puan farkının 5’e indirmesine katkı sağladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —