Tarih: 28.05.2020 12:35

Gölcüksporlu Furkan Özyapı SÜPER LİG TAKIMLARININ KISKACINDA

Facebook Twitter Linked-in

Gölcüksporlu Furkan Özyapı

SÜPER LİG TAKIMLARININ KISKACINDA

Süper Lig kulüpleri ilimizdeki genç yetenekleri yakın takibe almış durumda. Kısa bir süre önce Fenerbahçe, Gölcükspor’un 21 yaşındaki istikbal vaat eden ismi İsmail Yüksek’i renklerine bağlamış, Belediye Derincespor’dan Yiğitali Bayrak’ı da gündemine almıştı.

“Resmi teklifleri bekliyoruz”

Gölcükspor’un 21 yaşındaki bir başka yeteneği Furkan Özyapı da Süper Lig takımlarının kıskacında. Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak, menajerler kendisini aradığını söyledi, “İki kulüp futbolcumuzla ilgileniyor. Şu an için kulüp ismi veremem ama birinin şampiyonluk yarışı yaptığını, diğerinin orta sıralarda olduğunu söyleyebilirim. Resmi teklifleri bekliyoruz. Yakın bir tarihte somut gelişmeler olacaktır” dedi.

“Kuşkusuz önceliğimiz Kocaelispor’dur”

Başkan Çardak, İsmail Yüksek transferiyle Süper Lig kulüplerinin dikkatini bu bölgeye çektiklerini belirterek, “Önemli olan kulüplerin menfaatleri doğrultusunda genç yeteneklerin yollarını açmak. Kuşkusuz önceliğimiz Kocaelispor’dur. Ancak talep olması lazım” dedi. Başkan Hüseyin Çardak, önemli kulüplerin önümüzdeki günlerde takımdaki genç yeteneklerden Ali Mert için de kapılarını çalabileceğini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —