Tarih: 04.08.2017 08:14

Gölcükspor’un Afyon kampı başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Yeni sezon hazırlıklarına 13 Temmuz’da başlayan, daha sonra The Ness Otel’de 10 gün süre kamp yapan Gölcükspor, ikinci etap kamp çalışmaları için dün sabah Afyon’a gitti. Gölcükspor, Afyon kampında 4 hazırlık maçı yapacak.

Dün sabah yola çıktı

Gölcük’te ilk etap çalışmalarını tamamlayan Kırmızı-Siyahlı ekip, geçtiğimiz günü izinli geçirmişti. Dün sabah tesislerde toplanacak olan Gölcükspor kafilesi, kahvaltıdan sonra Afyon’a hareket etti. Gölcükspor Afyon kampında 5, 7,9 ve 11 Ağustos tarihlerinde hazırlık maçları oynayacak. Takımlar henüz netleşmedi. Afyon’da kamp yapan takımlar arasında Silivrispor, Kemerspor, Altındağspor ve İstanbul Leventspor da yer alıyor.

Ahmet Özer yeniden kiralanmak isteniyor

Bu arada Kırmızı-Siyahlı ekip, transfer konusunda da girişimlerini devam ettiriyor. Geçen yıl Alanyaspor’dan kiralanan orta saha oyuncusu Ahmet Özer ile yapılan görüşmeler olumlu. Önceki gün Tuzlaspor maçını izleyen genç oyuncu ile bugün son kez masaya oturulacaktı. Gölcükspor kaleci ve stoper transferleri içinde görüşmelerini devam ettiriyor. Kalecinin yarın başlayacak Afyon kampına yetişmesi bekleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —