Tarih: 19.03.2023 14:19

Gölcükspor’un Beylerbeyi takımını kendi evinde ağırladı 2-1 GALİBİYETİ GETİREN GOLLER SERBAY’DAN GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor 3. Lig hedefine emin adımlarla yürüyor. Kırmızı Şimşekler geçtiğimiz Pazar günü kendi evinde Beylerbeyi 1911 FK takımını ağırladı. Temsilcimiz bu önemli maçı Serbay’ın kaydettiği iki golle 2-1 kazanmayı bildi.

İlk yarıyı 1-0 üstün tamamladık

37 yıl sonra BAL Ligine düşen ve tekrar 3. Lige çıkmayı hedefleyen Gölcükspor ligde yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Gölcükspor bugün kendi evinde Beylerbeyi takımını ağırladı. Maça iyi başlayan temsilcimiz dakikalar 34’ü gösterdiğinde Serbay’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Kırmızı Şimşekler rakip kalede yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve ilk yarı temsilcimizin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Serbay gol atıyor, Gölcükspor kazanıyor

Beylerbeyi takımı ikinci yarıya biraz daha iyi başladı. Dakikalar 55’i gösterdiğinde kalemizde pozisyon yakalayan rakip takım Hasan Can Çetin’in golüyle maçta durumu eşitledi (1-1). Gölcükspor yediği golden sonra moralini bozmayarak, rakip kalede gol aradı. Dakikalar 77’yi gösterdiğinde Serbay hem takımının hem kendisinin 2. golüne imza atarak, galibiyeti getirdi. Maçta başka gol olmadı ve temsilcimiz bu önemli maçtan 3 puan elde etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —