Tarih: 03.03.2019 12:54

Gölcükspor’un gecesi görkemli geçti KATILIM YOĞUN OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Gölcükspor’un gecesi görkemli geçti

KATILIM YOĞUN OLDU

TFF 3. Lig 3. Gruptaki temsilcimiz Gölcükspor Yönetim Kurulu, geçtiğimiz akşam The Ness Otel’de kulübe gelir temin etmek amacıyla düzenlediği, Dayanışma ve Destek gecesine, 31 Mart Yerel seçimlerinin yaklaşması nedeniyle yoğun bir ilgi oldu. Gecede sahne alan, Emina Uysal, söylediği şarkılar ile geceye renk kattı.

Gölcükspor için bir araya geldiler

Yıllardır mücadele ettiği 3. Ligde ekonomik zorluklarla boğuşan Gölcükspor, bu girdaptan kurtulmak için, dün akşam The Ness Otel’de kulübe gelir temin etmek amacıyla, Dayanışma ve Destek gecesi düzenledi. Dayanışma ve Destek gecesine, 31 Mart Yerel seçimlerinin yaklaşması nedeniyle yoğun bir ilgi oldu. Geceye, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Gölcükspor Kulüp Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve belediye başkan adayları, işadamları, esnaflar ve spor camiasından çok sayıda davetli katıldı.

Şahin, ‘Gölcükspor gerçekten çok istikrarlı. 34 yıldır aynı sezonda tutunmak ta bir başarıdır’

The Ness Otel’de düzenlenen gecenin açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Şahin, Gölcükspor’un daha iyi yerlere gelmesi için ekonomisinin de iyi olmasına dikkat çekerek, herkesin bu takıma sahip çıkmasını istedi ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Ellibeş, “Zaman zaman ifade ediyorum. Gölcükspor gerçekten çok istikrarlı. 34 yıldır aynı sezonda tutunmak ta bir başarıdır. İnşallah bu yıl başarıyı şampiyon olarak makus talihimizi değiştiririz” dedi. Gecede son olarak söz alan, Kaymakam Altıntaş, Gölcükspor’un artık çıtayı yükseltmenin vakti geldiğinin altını çizerek, “Belki ben burada olmayacağım ama gönlüm ve kalbim her zaman Gölcükspor’la olacak” diyerek bir anlamda veda konuşması yaptı.

Konuşmaların ardından, Gölcükspor Kulüp Başkanı Şahin, katkılarından dolayı, Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş’e teşekkür objesi takdim etti.

Protokol konuşmalarının ardından sahneye çıkan ses sanatçısı Emina Uysal, güzelliği, zerafeti ve sesiyle, geceye damga vurdu. Birbirinden güzel şarkılara, davetlilere unutulmaz gece yaşatan Emina Uysal, adeta orkestrası ile birlikte geceye katılanların kulaklarının pasını sildi. Gece, hediye çekilişi ile son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —