Tarih: 28.06.2020 12:38

Gölcük’te 1 Temmuz itibariyle paralı binişler kalkıyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te 1 Temmuz itibariyle paralı binişler kalkıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarına yönelik geçtiğimiz aylarda aldığı paralı binişlerin kaldırılma kararını Gölcük’te 1 Temmuz itibariyle hayata geçiriyor. 

Sadece kartlı binişler geçerli olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi korona virüs tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçları için yeni bir karara imza atmış ve paralı binişleri kaldırma kararı almıştı. Coronavirüs ile mücadele ettiğimiz şu günlerde virüsün en çok para ile bulaştığını açıklanmasını ardından böyle bir karar alan Büyükşehir Belediyesi aldığı karar ile 1 Temmuz’dan itibaren Gölcük’te toplu taşıma araçlarında paralı binişler kaldırılıyor ve sadece kartlı binişler geçerli olacak.

Kocaeli Kart Kullanılacak

Gölcük’te toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşların para yerine Kocaeli Kart kullanması 1 Temmuz tarihinden itibaren zorunlu hale getirilecek. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları adına KocaeliKartlarını temin etmesi gerekiyor.

Gölcük’te birçok noktaya kentkart dolum makinesi monte edildi

1 Temmuz itibariyle tüm toplu taşıma araçlarında geçerli olacak olan kartlı binişler öncesinde Gölcük’te birçok noktaya kent kart dolum makineleri monte edildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından da ilçemizde bulunan bütün duraklara 1 Temmuz itibariyle paralı binişlerin kaldırılacağı konusunda afiler asılarak vatandaşlar uyarıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —