Tarih: 15.02.2019 12:06

Gölcük’te 14 Şubat Sevgililer Günü bereketi ÇİÇEKÇİLERİN YÜZÜ GÜLDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te 14 Şubat Sevgililer Günü bereketi

ÇİÇEKÇİLERİN YÜZÜ GÜLDÜ

Geçtiğimiz gün tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde ve ilçemizde kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çiçekçilerin yüzü güldü. Gölcük’ün sevilen Çiçekçilerinden Yıldız Çiçek Evi ve Uzunoğlu Çiçekçilik’te bu anlamlı gün oldukça yoğun geçti.

 

Yıldız Çiçek Evi’nde gül buketleri yoğun ilgi gördü

14 Şubat’ta vatandaşların yoğun ilgi gördüklerini ifade eden Yıldız Çiçek Evi çalışanlarından Ersoy Yüzgeç yaptığı açıklamada, “ Sabahtan beri çok güzel bir ilgi ve yoğunluk var. Eşlerine veya sevgililerine çiçek hediye etmek isteyen birçok kişi çiçeklerini kendileri geçip aldığı gibi ev ve iş yerlerine de oldukça fazla çiçek teslim ettik. Yıldız Çiçek Evi olarak  3 gündür sevgililer günü için hazırlık yapıyoruz. Birbirinden güzel hazırladığımız aranjmanların yanı sıra gelen siparişlere göre aranjmanlar hazırlıyoruz. Sevgililer gününe özel hazırladığımız gül buketleri özellikle yoğun ilgi gördü. Özellikle akşam saatlerinde yoğunluk aşırı arttı. Ayrıca orkidelere yoğun bir ilgi var. Fakat en çok kırmızı gül, mevsim buketleri en çok ilgi gören çiçekler oldu” dedi.

Uzun, ’14 Şubat Sevgililer Günü çok güzel geçti’

Gün boyu yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını ifade eden  Uzunoğlu Çiçekçilik Yunus Uzun, “ Uzunoğlu Çiçekçilik olarak 14 Şubat Sevgililer Günü için en güzel şekilde hazırlandığımızı düşünüyorum. Sevgilisine veya eşine çiçek hediye etmek isteyen kişiler için birbirinden güzel aranjmanlar hazırladık. Tabi bu aranjmanların yanı sıra müşterilerimizin istek ve arzularına göre aranjman hazırlıyoruz. Çiçekleri kendileri almak isteyenler kadar sevgilisinin ya da eşinin özellikle iş yerine gönderilmesini isteyenler çok oldu ve en kısa zamanda verilen adrese çiçekleri en güzel şekilde ulaştırdık” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —