Tarih: 31.10.2023 12:10

Gölcük’te 20 kişiye ‘En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi’ eğitimi verildi

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Gölcük’te 20 kişiye En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi kapsamında eğitim verildi. Gölcük Barbaros İlkokulu Toplantı Salonu’nda verilen eğitime önemli bilgiler verildi.

Annelere önemli bilgiler verildi

Yapılan açıklamada, ‘Emniyet Müdürlüğümüzce uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında; 25.10.2023 günü saat 11.00’de Gölcük ilçesinde Barbaros İlkokulu Toplantı Salonu’nda velilerden oluşan 20 kişiye yönelik En İyi Narkotik Polisi Anne projesi kapsamında eğitim verilmiş, UYUMA Uygulaması hakkında bilgilendirme yapılmıştır.’

320 kişiye broşür dağıtıldı

Açıklamanın devamında, ‘25.10.2023 günü saat 16.00-18.00 arasında İzmit ilçesinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü,Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ile birlikte “Gençlerin İyilik Halini ve Ruh Sağlığını Güçlendirme Çalışmaları” kapsamında Kocaeli Üniversitesi Semiha Ayverdi Öğrenci Yurdunda kurulan stantlarda üniversite öğrencilere yönelik yapılan Narko-Nokta etkinliğinde 320 kişiye broşür dağıtılmış, UYUMA Uygulaması hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelinde uyuşturucu ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —