Tarih: 24.11.2022 12:54

Gölcük’te 24 Kasım Öğretmenler Günü coşkuyla kutlandı GELECEĞİMİZİN TEMİNATI SİZLERSİNİZ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te 24 Kasım Öğretmenler Günü coşkuyla kutlandı

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI SİZLERSİNİZ

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Anıtpark’ta Çelenk Sunma töreni düzenlendi.

Törene katılım yoğun oldu

Törene; Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçemizin Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçemizin STK başkanları, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrencileri ile davetliler katılım sağladı.

Müdür Mert Atatürk Anıtına Çelenk Sunumunu gerçekleştirdi

Günün ilk programı bugün sabah saat 09.30’da Anıtpark’ta gerçekleştirildi.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert tarafından Atatürk Anıtına Çelenk sunumu gerçekleştirildi. Akabinde bir dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız okundu. Tören sona erdi.

Günün ikinci programı Kazıklı Kervansaray’da yapıldı

Günün ikinci programı saat 10.30’da AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Okul İlçe Programı Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında yapıldı. Programa Kaymakam Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Gürlagap, Okul Müdürleri, Öğretmenler, İlçemizin Siyasi Parti İlçe Başkan ve Temsilcileri, STK Başkanları ile davetliler katıldı.

AKV Öğrencilerinin hazırladığı program büyük beğeni topladı

Törenler Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı ile devam etti. Programa Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Dereceye giren Öğretmen ve Öğrenciler ödüllendirildi

Programda öğretmenler tarafından hazırlanan şiir dinletisi ve 24 Kasım Oratoryosu salondakilerin beğenisini kazandı. Programda 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödülleri, Kaymakam Yusuf Özdemir, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert tarafından takdim edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —