Tarih: 15.11.2023 15:11

Gölcük’te ağaç budama çalışmaları devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te ağaç budama çalışmaları devam ediyor

Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde düzenli olarak yürütülen mevsimlik ağaç bakımı ve budama çalışmaları kapsamında ağaçlar budanmaya devam ediliyor.

Uzayan ağaç dalları budanarak bakımları yapıldı

Ekipler, ilçe genelindeki caddelerde, sokaklarda, park ve bahçelerde, yeşil alanlarda, bulunan ağaçların budama ve bakım işlemlerini gerçekleştiriyor. Hızla yürütülen çalışmalar kapsamında kuruyan, yol kenarlarında yaya ve araç trafiğini olumsuz etkileyen ve kırılan ağaç dallarının bakımı yapılarak ağaçların daha sağlıklı büyümeleri sağlanıyor. Gölcük Belediyesi Park ve Bahçeler Ekipler tarafından budanan ağaç dalları Temizlik İşleri Ekipleri tarafından da ivedilikle toplanarak çevre temizliği yapılıyor.

Budama çalışmaları devam edecek

Ağaçların daha sağlıklı büyümeleri adına yapılan budama ve bakım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade eden ekipler, çalışmaların her gün belirlenen bölgelerde devam edeceğini belirtirken, mahalle sakinleri ve esnaflar gerçekleştirilen budama ve bakım çalışmalarından ötürü ekiplere teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —