Tarih: 20.06.2022 13:30

Gölcük’te Alo Çöp Taksiler büyük kolaylık sağlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te Alo Çöp Taksiler büyük kolaylık sağlıyor

 Gölcük Belediyesi’nin geçtiğimiz yıllarda hayata geçirdiği çöp taksi hizmeti Gölcük genelinde hizmet vermeye devam ediyor. Gölcük’te adeta joker görevi gören Çöp Taksiler vatandaşlar tarafından da oldukça beğeniliyor.

Vatandaşlara önemli hizmet sunuyor

Kaba ve evsel atıkları daha hızlı müdahale edebilmek amacıyla geçtiğimiz yıllarda hizmet vermeye başlayan Alo Çöp Taksiler Gölcük genelinde hizmet vermeye devam ederken, daha hızlı ve pratik olmaları nedeniyle vatandaşlar tarafından da oldukça beğeniliyorlar. Özellikle dar sokaklara daha rahat girebildikleri için büyük kolaylık sağlayan Alo Çöp taksiler büyük çöp kamyonlarında da joker görevi sağladığı için büyük olaylık sağlıyorlar.

“Temiz bir Gölcük için çalışıyoruz”

Alo Çöp taksi araçlarının büyük çöp kamyonlarına büyük kolaylık sağladığını ifade eden Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri yaptıkları açıklamada, “ALO ÇÖP araçlarımız adeta diğer araçlarımıza joker görevi yaparak takviyede bulunuyor. Kaba atık, evsel atık ve diğer atıkların anında toplanmasında büyük önem arz eden ALO ÇÖP araçlarımız, aynı zamanda büyük araçlarımıza takviye niteliğinde adeta joker görevi görerek vatandaşlarımızın hizmetinde çalışıyor. Bizler temiz bir Gölcük için çalışıyoruz ve vatandaşlarında bu konuda hassas olmalarını rica diyoruz. Kaba ve evsel atık konusunda  Temizlik İşleri Müdürlüğü: (0262) 411 00 10 ve WhatsApp-Bip-Telegram: (0552) 4110010 nolu numarala haber verilmesi halinde olay yerine daha hızlı mücadele edebileceğimz için bizlere haber vermelerini bekliyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —