Tarih: 05.01.2022 09:58

GÖLCÜK’TE ALT GEÇİTLERE GÜVENLİK KAMERASI İSTENİYOR

Facebook Twitter Linked-in

İlçe genelinde bulunan alt geçitlerin özellikle gece saatlerinde güvensiz olduğunu ifade eden vatandaşlar Gölcük genelinde bulunan alt geçitlere güvenlik kamerası takılmasını istediklerini dile getirdiler.

“Daha güvenli bir hale gelirler”

Başta Gölcük olmak üzere beldelerinde bulunan alt geçitlerde güvenlik kamerası koyulması isteniyor. Gölcüklüler özellikle akşam saatlerinde alt geçitlerden geçerken tedirgin olduklarını ifade ederek yetkililerden alt geçitlere güvenlik kamerası yerleştirmelerini talep ettiler. Vatandaşların alt geçitlere güvenlik kamerası talep etmelerinin en büyük sebebi akşam vakitlerinde alt geçitten geçerken daha güveli bir hale gelecek olması. Vatandaşlar ayrıca güvenlik kamerası ile  alt geçitlerin duvarlarını kirleten duyarsız kişilerin bu sayede tespit  edilip gerekli ceza almalarına da yardımcı olacağı için ilçe genelindeki alt geçitlerin güvenlik kameraları ile donatılmasını çok iyi olacağını ifade ettiler.  

Yetkililerden talep ediyorlar

Gece saatlerinde alt geçitleri kullanırken tedirgin olduklarını ifade eden vatandaşlar yaptıklar açıklamada, “ Gölcük’ün birçok bölgesinde bulunan alt geçitler bizim yoldan karşıdan karşıya güvenli geçmemizi sağlıyor ama biz alt geçitleri kullanırken çok tedirgin oluyoruz. Gölcük’te birçok alt geçit gece saatlerinde tehlikeli olabiliyor. Sonuçta bu alt geçitler sadece gündüzleri değil geceleri de yoğun bir şekilde kullanılıyor. Alt geçitlerden daha güvenli bir şekilde geçmek için güvenlik kamerası talep ediyoruz. Bu güvenlik kameraları sayesinde hem alt geçitlerin duvarlarını yazılar ile kirleten kişilerde tespit edilmiş olur ve gerekli cezalar kesileceği için bu talebimizin dikkate alınmasını istiyoruz” dediler.

Haber: Hazan UYSAL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —