Tarih: 10.03.2019 12:43

Gölcük’te asayiş berkemal

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te asayiş berkemal

İl Emniyet Müdürlüğü NSM Şube ekipleri tarafından geçtiğimiz Cuma günü Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çevresi ve ilçe terminalinde “Uyanık Okullar ve Otogar Narkotik Uygulaması” gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen uygulama narkotik birimine ait köpekler ile yapıldı.

Uygulamaya Narkotik Köpeklerde katıldı

Uygulama çerçevesinde ilk olarak Gölcük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önü ile eski sanayi sitesi çevresindeki birçok noktada geniş çaplı aramalar yapıldı. Uygulama sırasında bir kişinin araması çıkınca söz konusu olan kişi, ekipler tarafından gözaltına alındı.

Otogar ve sanayi didik didik arandı

Sanayi sitesi içinde çeşitli noktalarda, kahvehane ve çeşitli işyerlerinin önünde, ekipler tarafından aramalar yapıldı ve söz konusu noktalar dikkatli bir şekilde kontrol edildi. Gerçekleştirilen bu uygulama, aynı anda Gölcük İlçe Terminali’nde de gerçekleştirildi. Otogarda bulunan otobüsler, ekipler tarafından arandı ve bavulların bulunduğu bagajlar da kontrol edildi. Otogara giriş ve çıkışlarda da gerekli kontroller yapılarak kontrollere devam edildi. Terminaldeki uygulamada narkotiğe ait köpeklerle de bagaj kontrolleri gerçekleştirildi. Çevrenin kontrolü sırasında duvarlara yazılan çeşitli yazıların da ekipler tarafından Gölcük Belediyesi’ne bildirildi ve temizlenmesi amacıyla çalışmalar yapıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —