Tarih: 02.03.2022 13:53

Gölcük’te atıl alanlar temizlenmeye devam ediliyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te atıl alanlar temizlenmeye devam ediliyor

Gölcük Belediyesi’nin en aktif birimi olan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra atıl alan temizlik çalışmalarına da aralıksız devam ediyorlar.

İnsan gücünü yetmediği çalışmalarda ekiplere iş makinaları deste oluyor

İlçe genelinde gerçekleştirdikleri özverili çalışmaları ile takdir toplayan Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde günlük çöp toplama ve temizlik çalışmalarının yanı sıra atıl alanlarda ki temizlik çalışmaları ile aktif bir şekilde ilgileniyorlar. Ekipler son olarak İhsaniye Çiftlik Mahallesi Adıgüzel Caddesi üzerinde ki atıl alanı temizlediler. İnsan gücünü yetmediği çalışmalarda ekiplere iş makinaları deste oluyor. 

Temiz ve güvenli zemin oluşturdular

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinden yapılan açıklamada, “ Ekiplerimiz, Çiftlik Mahallesi Adıgüzel Caddesi üzerindeki alanda yabani otlar ile görüntü kirliliği oluşturan, atıl durumdaki alanın temizliğini yaparak temiz ve güvenli zemin oluşturdular. Temiz bir Gölcük için ilçe genelinde çalışmalarımız devam aralıksız devam edecektir” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —