Tarih: 18.07.2021 11:06

Gölcük’te Bayram Pazarı’na ilgi çok yoğun ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ

Facebook Twitter Linked-in

20 Temmuz Salı günü kutlanacak Kurban Bayramı öncesi, Gölcük’te hareketlilik iyice arttı. Esnaflar dükkan önlerine, cadde ve sokak kenarlarına tezgahlarını açıp ürün çeşitliliğini artırarak vatandaşların ihtiyaç duyduğu ürünlere daha rahat bir şekilde ulaşarak alışverişlerini yapma imkanı sağlıyor.

Bu durum Adeta bir Panayırı andıran Gölcük’ün cadde ve sokaklarında vatandaşında, esnafında yüzünü güldürüyor. Satışa sunulan ürünlerin genel anlamda uygun fiyatlarda olması ayrı bir memnuniyet yaratıyor.

Vatandaşlar istediklerini kolayca bulabiliyor

Bayram öncesi Gölcük’lü vatandaşlar bayram ziyaretlerine hazırlık yapmak amacıyla kurulan bayram pazarından kaliteli ve her bütçeye uygun şeker, çikolata ve lokumlardan tercih ettiklerini alıyorlar.  Ayrıca hediyelik olarak el işçiliği ürünlerinin de ilgi gördürdüğünü belirten esnaflar, satışlarında iyi gittiğini söylemeyi de ihmal etmiyorlar.

Ekipler denetimleri aksatmıyor

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri tarafından satış yapılan yerler büyük bir özen ve titizlikle denetleniyor. Yapılan incelemelerde, ürünlerin genel olarak kaliteli ve uygun fiyatlarla satıldığı belirtiliyor. Esnaflar ise sattıkları ürünleri kaliteli ve uygun fiyatlarla vatandaşların hizmetine sunduklarını, Kurban bayramına kısa bir süre kala onların yüzlerinin gülmesini ve ihtiyaçlarını karşılarken memnun ayrılmalarını, bu anlamda da hiçbir şikayet ya da uyarı gelmediğini, alışveriş yapanların mutlu olmalarının gayesi içinde olduklarını belirtiyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —