Tarih: 20.04.2021 13:04

Gölcük’te bir döneme damga vurmuştu RAŞİT YILMAZ VEFAT ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te bir döneme damga vurmuştu

RAŞİT YILMAZ VEFAT ETTİ

Gölcük Esnaf Odası’nın yıllarca başkanlığını yapan, Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Encümen Üyeliği görevlerini alan, Gölcük Esnaf Spor’un kurucularından ve başkanlarından, Gölcükspor Yönetim Kurulunda görev alan ve Demokrat Parti eski İlçe Başkanı, Gölcük’ün sevilen esnaflarından Ali Yılmaz’ın babası Raşit Yılmaz hayatını kaybetti. Yılmaz’ın cenazesi bugün İkindi namazına müteakiben Gölcük Merkez Camii’nde kılınacak olan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

 GÖLCÜK DERİN YASTA

İlçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan, Demokrat Parti (DP) Gölcük eski ilçe başkanlarından ve Gölcük Esnaf Odası’nın efsane başkanlarından Raşit Yılmaz hayatını kaybetti. Yılmaz’ın vefat haberi başta esnaflar olmak üzere ilçemizde derin üzüntü yarattı.

İlçemizde çok seviliyordu

Geçmiş dönem de Demokrat Parti İlçe Başkanlığı ve Esnaf Odası Başkanlığı görevini yapan ve ilçemizde ‘Efsane Başkan’ olarak anılan Raşit Yılmaz vefat etti. Yılmaz’ın vefat haberi ilçemizde büyük üzüntü yarattı.Raşit Yılmaz’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Gölcük Merkez Camii’nden kaldırılıp, 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedilecek. Bizde Gazetemiz adına Merhum’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —