Tarih: 20.12.2022 13:11

Gölcük’te çöp kovaları yenileniyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te çöp kovaları yenileniyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipleri geçtiğimiz gün başlattığı çöp kovalarını yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Onarılması mümkün olanlar onarıldı

İlçe genelinde yaptıkları çalışmalar ile takdir toplayan Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kaba atık ve evsel atıkların toplanması ve temizlik çalışmalarının yanı sıra genel temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. ekipler çalışma kapsamında geçtiğimiz hafta başlattıkları minibüs durakları ve cadde üzerlerinde bulunan çöp kovalarının onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyorlar. Ekipler, hasar gören deforme olmuş çöp kovalarını yerinde müdahale ederek bakım ve onarımını düzenli olarak yapmaya devam ederken onarılması mümkün olmayan çöp kovaları da yenileri ile değiştiriliyor.

“İlçe genelinde sayılarının daha da artması gerektiğini düşünüyoruz”

Yapılan çalışma hakkında düşünceleri dile getiren vatandaşlar, “Bu küçük çok kovaları evsel atık konteynerleri kadar önemli olduğunu düşünüyoruz. Çöp kovalarının çevre temizliği konusunda büyük rol oynuyorlar. Bu nedenle ilçe genelinde sayılarının daha da artması gerektiğini düşünüyoruz. Çöp kovalarının onarılması ve yenilenmesi de çok iyi oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —