Tarih: 01.04.2021 13:04

Gölcük’te coronavirüs değerlendirme toplantısı yapıldı ‘KURALLARA SIKI SIKIYA UYALIM’

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakam Cengiz Karabulut Başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda Cumhurbaşkanlığı Bilim Kurulu tarafından alınan kararların ve Kocaeli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun kararlarını değerlendirmek üzere toplantı gerçekleşti.

‘Coronavirüs alacağımız kararlardan daha güçlü değildir’

Kaymakam Karabulut, toplantıda coronavirüs süreci hakkında değerlendirmede bulunurken, vatandaşlardan kritik süreci yaşadığımız bugünlerde daha dikkatli olmalarını istedi. Vaka sayılarının düşmesinin kurallara uymaktan geçtiğini belirten Kaymakam Karabulut, ‘Sağlığımızı ve sevdiklerimizi korumak için coronavirüs tedbirlerine sıkı sıkıya uyalım’ mesajı verildi. Kaymakam Karabulut, ‘Değerli hemşehrilerimiz; kalabalık ortamlarda virüsün yayılma riski çok daha yüksek; Bu nedenle, kalabalık ortamlardan olabildiğince uzak duralım. Misafirliklerimize ara verelim. Taziye ziyaretlerimizi yüz yüze değil telefonla yapalım. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyalım. Ramazan ayında toplu iftar yemeklerinden uzak duralım. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayalım. Lütfen alınan tüm tedbirlere hassasiyetle riayet edelim. Coronavirüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir.

Toplantıda alınan kararlar değerlendirildi

Gölcük Kaymakamlığı toplantı hakkında, ‘Cumhurbaşkanlığı Bilim Kurulu tarafından alınan kararların ve Kocaeli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun kararlarını değerlendirmek üzere toplantı gerçekleştirilmiştir. Kaymakamımız Sayın Cengiz Karabulut başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Gölcük Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı katılım sağladı’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —