Tarih: 23.09.2020 15:02

Gölcük’te Coronavirüs denetimleri devam ediyor TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMAYALIM

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te Coronavirüs denetimleri devam ediyor

TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMAYALIM

Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronovirüs tedbirleri kapsamında rutin bir şekilde gerçekleştirilen denetimler bugün de ilçe genelinde  Gölcük Kaymakam Cengiz Karabulut yönetiminde gerçekleştirildi. Denetimlerde Kaymakam Karabulut vatandaşlara “ Tedbiri elden bırakmayalım” diyerek dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Maske mesafe ve hijyen konusunda uyardılar

Covid-19 pandemisi kapsamında rutin bir şekilde gerçekleştirilen denetimler ilçe genelinde devam ediyor. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut yönetiminde Anıtpark’ta bulunan iş yerleinden başlanarak gerçekleştirilen denetimlere Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları Şevket Kaba, Fikret Ormancıoğlu ve Ahmet Karadağ, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Zafer Güven, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Çolular, emniyet ve jandarma ekipleri, Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri katıldı.

İşyerleri tek tek denetlendi

Gölcük kaymakamı Cengiz Karabulut yönetiminde gerçekleştirilen denetimde işyerleri ekipler tarafından tek tek denetlendi. Gerçekleştirilen denetimle işletmecilere maske mesafe ve dezenfektan kullanımı konusunda bilgi verildi. Ayrıca vatandaşlara da doğru maske kullanımı ve mesafe konusunda uyarılarda bulunuldu. Denetim ilçe genelinde gün boyu sürdü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —