Tarih: 08.05.2023 11:54

Gölcük’te dile kolay 20 yıldır Savunma Sporu eğitimi veriyorlar ENVER EREN VE EKİBİ TAKDİRİ HAK EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te dile kolay 20 yıldır Savunma Sporu eğitimi veriyorlar

ENVER EREN VE EKİBİ TAKDİRİ HAK EDİYOR

Gölcük’te uzun yıllardır farklı branşlarda birçok Dövüş Sporu eğitimleri veren ve başarılı Sporcular yetiştiren Black Dragon Fight Club, geçtiğimiz Cumartesi günü 20. yılı kutlamasını yoğun katılımla gerçekleştirdi.

20. yıllarına yakışan program yaptılar

20. yıl kutlama programına çok sayıda katılım sağlandı. Programa Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Siyasi Parti Temsilcileri, Sporcu Aileleri, Basın Mensupları ve davetliler katılım sağladı.

Eren, ‘Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum’

Black Dragon Fight Spor Kulübü Sahibi ve Sporcu Antrenörü Enver Eren, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e, Sporcu Ailelerine ve tüm katılımcılara teşekkür ederek, mutluluğunu belirtti. 20 yıldır Dövüş Sporları eğitimleri ile birçok başarılı Sporcular çıkarttıklarına vurgu yapan Enver Eren, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Savunma Sporları gösterileri büyük beğeni topladı

Kutlama programı Savunma Sporları gösterileri ile başlarken, Sporcuların performansı büyük beğeni topladı. Daha sonra Dereceye girip, madalya kazanan Sporculara ödül takdimi yapıldı. Sporculara ödüllerini Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Black Dragon Fight Spor Kulübü Sahibi ve Sporcu Antrenörü Enver Eren takdim etti.

Sezer, ‘Başarılarınız daim olsun’

Başkan Sezer, kutlama programında kısa bir konuşma yaparak, Spora ve Sporcuya her zaman destek verdiklerini belirtti. Sezer, Black Dragon Fight Spor Kulübü Sahibi ve Sporcu Antrenörü Enver Eren’i, Ekibini ve Sporcuları tebrik ederek, ‘Başarılarınız daim olsun’ dedi.

Haber: Arif ÖZTOK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —