Tarih: 15.09.2023 07:43

Gölcük’te Feci Kaza ANNE VE KIZI HAYATINI KAYBETTİ

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde bu sabah Yeni Mahalle, 1 Mart Caddesi’nde yaşanan feci kazada anne ve kızına İşçi Servisi çarptı. Kazada anne ve kızı hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgi ve iddiaya göre kaza, bu sabah Yeni Mahalle 1 Mart Caddesi’nde meydana geldi. Bir Tekstil Firmasına ait olduğu öğrenilen İşçi servisi rampadan aşağı indiği sırada kontrolden çıkarak kaldırımda yürüyen 5 yaşındaki kız çocuğuna ve annesi Ayfer Başkurt’a çarptı.

Anne olay yerinde kızı Hastane de hayatını kaybetti

Kazayı görenler durumu derhal 112 Sağlık Ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen Sağlık ekipleri Anne Ayfer Başkurt’un hayatını kaybettiğini belirledi. Gölcük Necati Hastanesi’ne kaldırılan 5 yaşındaki Nur Eylül Başkurt ise doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Bir Tekstil Firmasına ait olan İşçi Servisinde yaralanan 6 kişi ise Hastanede tedavi altına alındı.

Gölcük Kaymakamlığı açıklama yaptı

 Yaşanan kaza ile ilgili Gölcük Kaymakamlığı da bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, ‘15.09.2023 tarihinde Saat: 08.00 sıralarında Gölcük ilçesinde meydana gelen ve basında yer alan Yaralamalı-ölümlü trafik kazasına karışan aracın, öğrenci servisi olmadığı bir tekstil firmasına ait işçileri taşıyan servis aracı olduğu anlaşılmıştır. Servis aracının şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda yürüyen anne ve 5 yaşındaki kızına çarpma sonucu anne ve kızı vefat etmiştir. Servis içerisinde bulanan şoför ve 5 yolcu olmak üzere toplam 6 kişi yaralanmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —