Tarih: 20.06.2023 13:57

Gölcük’te Geleneksel 4-6 Yaş Grubu 10. Yıl Mezunlar Buluşması Şenliği PROGRAMI DÜZENLENDİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te Geleneksel 4-6 Yaş Grubu 10. Yıl Mezunlar Buluşması Şenliği

PROGRAMI DÜZENLENDİ

İlçe Müftülüğü’ne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kurslarda eğitim-öğretim gören öğrencilere yönelik “Geleneksel 4-6 Yaş Grubu 10. Yıl Mezunlar Buluşması Şenliği” düzenlendi.

İp oyunlarından, yumurta taşımaya, top oyunları, taş oyunları, ebru, çömlekçilik, bileklik yapımı, kaligrafi gibi el becerilerine yönelik farklı pek çok oyun oynayan eğlenen minikler, eğlenerek öğrenmeyi tecrübe etme fırsatı yakaladı. Geçmişten gelen kültürümüzün gelecek nesillere aktarılmasını ve ekip ruhuyla hareket etme bilincini çocuklara kazandırdığı için veliler tarafından da büyük bir ilgi ve takdirle karşılandı.

Program Burak Acar’ın Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başladı

Program İstiklal marşının okuması ve Hicret Hafızlık Erkek Kur’an Kursu mezunu Türkiye Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında 2. olan Burak Acar’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Müftü Yılmaz, ‘Yavrularımız; iyiliğin ve güzelliğin varisleri olacaklardır’

Programın açılış konuşmasında İlçe Müftüsü Emin Yılmaz, 4-6 Yaş Kur’an Kurslarının önemine değinerek, “Öğrencilerimize vatan, bayrak, Kur’an ve ezan sevgisi ile milli ve manevi değerlerimizi öğretme gayreti içerisindeyiz. Bu gençlerin yetişmesinde emeği geçen başta ailelerimiz olmak üzere müftülük çalışanlarımıza ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Yavrularımız; iyiliğin ve güzelliğin varisleri olacaklardır” dedi.

İlçe Protokolü de çocukların mutlu günlerine şahitlik etti

Programda Vali Yardımcısı Ali Ada, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, TÜGVA Gölcük Temsilcisi Ensar Gökhan Dalkıran, Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk de çocukların bu mutlu günlerine şahitlik etti. Şenlik programında çocuklar velileri ve Kur’an Kursu Öğreticileriyle birlikte ip atlama, seksek, halat çekme, yumurta taşıma gibi farklı oyunlarda performans sergilediler. Ayrıca şenlik boyunca çocuklara pamuk şeker, dondurma gibi çeşitli ikramlarda bulunuldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —