Tarih: 04.09.2020 12:26

Gölcük’te geniş çaplı denetim yapıldı HERKES UYARILDI

Facebook Twitter Linked-in

Bakanlık, Valiliklere ‘Covid-19 tedbirleri kapsamında 4 Eylül 2020 Denetimi’ konulu Genelge gönderdi. Genelgede, Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında içerisinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulmasını kapsayan denetim, dün Gölcük’ün her yerinde geniş çaplı yapıldı. İlçe Merkezi’nde yapılan denetimlere Kaymakam Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’ de katılım sağladı.

Her yer denetlendi

Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Çolular, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Teoman Yaman, ilçemizdeki Muhtarlar, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mevlüt Gül’ün katıldığı denetimlerde; işyerleri, marketler, lokanta ve cafeler, berberler ve güzellik salonları, bankalar incelendi. Yapılan denetimde temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması vurgusu yapıldı.

Denetimlerde herkesi uyarıldı

Salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında alma amacıyla yapılan denetimler kapsamlı bir şekilde gerçekleştirildi. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, denetimlerinde esnaf ve vatandaşları kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulunarak; temizlik, maske ve mesafe vurgusu yaptılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —