Tarih: 27.06.2021 12:46

Gölcük’te gerçek Cağ Kebap lezzeti ERZURUM HOCAOĞLU TORTUM CAĞ KEBAP’TA YAŞANIR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te gerçek Cağ Kebap lezzeti

ERZURUM HOCAOĞLU TORTUM CAĞ KEBAP’TA YAŞANIR

Gölcük halkına gerçek cağ kebap lezzetini sunan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap kısıtlamaların kalkmasıyla yoğun ilgi görmeye başladı.

İlçemizde uzun yıllardır hizmet veren Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap geçtiğimiz yeni adreslerine taşınmışlar ve yeni adresleri müşterileri tarafından oldukça beğenilmişti. Covid-19 pandemisi nedeniyle uygulanan kısıtlamalar ve kapanmalar nedeniyle sıkıntılı dönemden geçen Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap işletmecisi İlhan Köse, kısıtlamaların kısmi olarak kalkmasıyla ilginin artmaya başladığını ifade ederek, “ 1 Temmuz’dan sonra inşallah tam kapasite Gölcük Halkına hizmet vereceğiz” dedi.

“Kısıtlamalar işlerimizi çok etkiledi”

45 yıllık deneyimi ile 2014 yılından beride ilçemizde gerçek çağ kebap lezzetini sunan Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap, tam bir aile şirketi. Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap’ta İlhan Köse eşi, iki çocuğu, yeğeni ve birde yardımcıları ile birlikte hizmet veriyor. Kısıtlamaların kalkmasıyla daha da iyi hizmet vereceklerini ifade eden Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap sahibi İlhan Köse, “ 2014 yılından beri Gölcük halkına gerçek cağ kebap lezzetini sunuyoruz. Yeni adresimizde kapalı alanda 80 kişilik açık alanda 25 kişilik bir alana sahibiz. Yeni adresimiz hem bizim için hem de müşterilerimiz için çok iyi oldu. Bu tam kapanma ve kısıtlamaları çok etkiledi ama kısıtlamaların kısmı olarak kalkmasıyla yoğunluk başladı. 1 Temmuz itibariyle yasakların tamamen kalkmasıyla yoğunluğumuz daha da artacak inşallah ” dedi.

“Cağ kebap Erzurumlu yaptığı zaman cağ kebaptır”

Cağ kebabın incelikleri hakkında da bilgi İlhan Köse, “ Cağ kebabı bizde aile mesleğidir. Ben bu işi 45 yıldır yapıyorum ve cağ kebap yapmayı babamdan öğrendim. 38 yıl Erzurum’da cağ kebapçılığı yaptıktan sonra 6 sene önce Gölcük’e yerleştim ve burada Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap olarak hizmet vermekteyiz. Biz bu işi babamızdan öğrendik ve gerçek cağ kebapçısıyız. Biz Gölcük halkını kandırmak için değil gerçek cağ kebabını yedirmek için geldik. Zaten cağ kebap Erzurumlu yaptığı zaman cağ kebaptır. Erzurum Hocaoğlu Tortum Cağ Kebap olarak tamamen kuzu eti kullanıyoruz. Kuzularımız bütün halde gelir ve işlemesini ve hazırlığını kendi ellerimle yaparım. Kuzularımız günlük olarak Balıkesir’den gelir ve kıvırcık kuzu etini kullanıyorum. dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —