Tarih: 06.02.2020 13:26

Gölcük’te Göç Planlama Kurulu Toplantısı yapıldı ‘DEVLETİMİZ GÖÇMENLER KONUSUNDA ÖRNEK OLUYOR’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te Göç Planlama Kurulu Toplantısı yapıldı

‘DEVLETİMİZ GÖÇMENLER KONUSUNDA ÖRNEK OLUYOR’

Kocaeli Valiliği İl Göç İradesi Müdürlüğü tarafından hazırlanan uyum ve iletişim çalışma Grup Başkanı Ülkü Doğan sunumunda gerçekleştirdiği İlçe koordinasyon Göç Planlama Koordinasyon Kurulu toplantısı Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut Başkanlığında yapıldı.

Toplantıya katılım sağladılar

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Kaymakam Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz,  İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıadağ, İlçe Müftüsü İlyas Öztel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Mahalle Muhtarları Kaymakamlık Daire Müdürleri katıldı.

Kaymakam Karabulut, ‘İlçemizde de yaklaşık 3 bin 500 vatandaşımız bulunuyor’

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “İlçe koordinasyon Göç Planlama Koordinasyon Kurulu toplantımıza katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu toplantıyı çok önemsediğimi belirtmek istiyorum. Bizler ülkemizde bu insanlarımızı ağırladık ağırlamaya da devam edeceğiz. İlçemizde de yaklaşık 3 bin 500 vatandaşımız bulunuyor. Ülkemizde konuk ettiğimiz insanların sağlık hususları konusu bizim için çok önemli. Ülkemizde konuk ettiğimiz insanlar eğitimlerini sorunsuz bir şekilde almaktadır. Bu durumu onlara devletimiz sağlamaktadır’ dedi.

Konu hakkında slayt gösterimi yapıldı

Kaymakamın konuşmasından sonra 15 dakikalık bir slayt gösterimi yapıldı. Akabinde ilçemizde yabancı vatandaşların sağlık ve eğitim durumları ve bu konular üzerine neler yapılmalı hususunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Sunumu Grup Başkanı Ülkü Doğan yaptı

Toplantıda Kocaeli Valiliği İl Göç İradesi Müdürlüğü tarafından hazırlanan uyum ve iletişim çalışmalar Grup Başkanı Ülkü Doğan sunumunda yapıldı ve toplantı sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —